Nu händer det

Hej min fina,

Jag har så ledsen att bloggen blivit drabbad den senaste tiden. Jag har fått ångest av att tänka på den och bara känt stress. Corona-perioden efter Dubai tog lite kol på mig av att vara på landet i så många veckor och kände inte så mycket inspiration. Jag mådde bra psykiskt men allt kändes ändå rätt tråkigt.

Jag är dock besviken på mig själv eftersom det är så många här inne som följt Corinnes resa. I början var det 80000 personer i veckan som läste min blogg – helt sjukt! Att drabbas av ett cancerbesked är fruktansvärt, att ens barn drabbas är obeskrivligt tufft.

Nu är dagen kommen. Corinne ska få ringa i klockan, och det är en dag som vi längtat så länge efter. Det är livets dag. Det största jag har varit med om efter att jag fött mina barn.

Imorgon har hon först sövning och ryggmärgsprov. Sen är det dags. Jag kan inte tänka på det utan att börja gråta. Känslorna bubblar upp och jag bara fulgråter rakt ut!

Jag ska filma, fota och allt som jag kan för att dela dessa känslomässiga ögonblick med er ❤️❤️❤️❤️

Bebisen ligger kvar där han ska ett tag till och är beräknad 10 juni. Jag tror att han föds 5 juni 😍

Tack för ert stöd under dessa år under den långa resa vi gått igenom. Livet är verkligen skört och det viktigaste som finns är att visa varandra tacksamhet och kärlek.

Massa kärlek till er

5 kommentarer

  1. Heja er! Så starka ni är och vad ni och alla förtjänar friska barn! Jag gläds med er och försöker att tänka på att inte ta något för givet. Så tack för att du bidrar till att se världen på ett nytt, finare sätt. Varje dag är vacker!

  2. Jag blir rörd av detta. Har följt er sedan lilla C drabbades. Stor kram till er 🥰

  3. Tack för att jag har fått följa er resa. Sett er krigarprinsessa kämpa! Det har varit en ögonöppnare att få se hur barncancervården funkar, och tack vare er är jag nu månadagivare i barncancerfonden. Är så himla glad för er skull att ni är vid resans slut! Lycka till med lillebror! ❤

  4. åh jag blir rörd bara av att läsa detta! Vilken resa ni gjort <3
    vi förlorade vårt första barn, och har nu två som jag älskar så otroligt mkt. Personligen tror att man får ett speciellt band, utöver den enorma villkorslösa kärleken, till sitt/sina barn när man varit med om något så extremt. vare sig man varit med om något traumatiskt/förlorat eller är mitt i kampen. Ett band som ingen kan förstå sig på.
    Hejja Corinne och er! hoppas allt imorgon går enligt plan.

  5. Jag blir så rörd av hela hennes resa. Vilken kämpe! vilka hjältar ni är ,hennes familj. Ni förtjänar all lycka och välmående i världen! Ta hand om er och ha en kärleksfull och härlig sommar 🙂 Kram på er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *