Påsk och vad som hände med knölen i armhålan

Hej alla fina!

Hoppas att ni mår underbart!!

Tack för gulliga meddelanden om knölen. Läkaren sa att hon egentligen inte kände någon riktig knöl. Att cancerknölar brukar vara hårda och inte ”flyttar” runt. Sen brukar de inte göra ont heller. Hon kände en svullnad, men hon trodde det var lymfkörteln som varit svullen men nu gått ner.

Jag förklarade min situation och hon sa att hon absolut skickar mig vidare till bröstcenter för att hon förstår min oro. Men att hon inte skulle skicka vidare andra med samma ”problem”.

Nu är vi tillbaka på landet och har det skönt över påsk. Imorgon väntar påskäggsjakt i skogen och massa gott!

Jag har slutat med allt kött, jag äter bara vego och fisk – sen avstår jag från gluten och försöker avstå från socker 🙋🏼‍♀️😂 perfekt att starta innan påsk. Varför? Vi träffade en familj som vi lärde känna på sjukhuset för två år sen. De var väldigt noggranna och duktiga med vad de gav sin lilla dotter. De hade massor med ”alternativa” mediciner och gav henne massa nyttigheter i sonden. Av alla de vi lärt känna med tumör är hon den enda som överlevt. Jag började fundera på vad jag själv stoppar i mig och jag levde typ på bröd, kakor och korv i flera veckor på landet. Jag ser inga svårigheter alls med ”omställningen”, jag älskar vegomat och bakar hellre eget bröd och kakor på nyttigare mjöl som t.ex mandel.

Ha en fin påsk finisar, ska dela recept på min påsktårta imorgon!

Kärlek

En favoritfrukost – bananpannkakor med protinella, blåbär, banan.

En favorit till mellis, mango och mina egna rån som jag gör med smörgåsrån och protinella (jag är besatt av protinella, köpte 6 burkar i onsdags).

Vacker påskbukett från @nadjamini

Mina påskkärringar igår

Har jag visat er här inne nya frippan? ❤️

1 kommentar

  1. Hoppas det inte är något med knölen, förstår din oro.

    Äter själv glutenfritt i väntan på utredning av Celiaki, har ätit glutenfritt sen okt och har slutat baka (älskar annars) för jag tycker det verkar svårt. Så ska bli kul att följa dig och se vad du hittar på för recept 🙂 kanske man kan bli inspirerad.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *