Picknick i parken, knöl i armhålan och coronakris

Men hej mina vackra!

Enormt lång paus här inne, jag vet… men jag har kommit på att jag måste ha lust för att göra saker. Om jag känner mig tvingad blir jag så stressad och det blir pannkaka.

Sen är det svårt ibland mitt i allt att vara kreativ, ta hand om barnen, vara i köket och laga mat till mina små, städa, plocka osv.. ja alla vi med barn känner nog samma 🙂

Sen inspirera på det 😏 inte alltid enkelt!

Men när jag får skriva när jag själv vill älskar jag det!

I dag var vi i parken med kusinerna och Claudia min vän. Vi köpte lunch från Omayma och satt i parken. Helt magiskt! Inte bara att få njuta av en riktig vårdag, men också för att livet kändes ganska vanligt för en gång skull. Väldigt härligt för psyket!

Ok sen till dagens dilemma. Om ni kollar på Libero gravid vecka för vecka så filmar jag och lägger upp på deras youtube varje onsdag! För några veckor sen va jag hos barnmorskan och vi pratade om en knöl i armhålan som jag känt. Jag tänkte att det säkert va en mjölkkörtel, men efter att jag påmint barnmorskan idag om remiss så började jag bli lite nojig för de ville ändå kolla upp! Den är ganska öm, precis som hela bröstet, men lite knölig, mitt i armhålan,

Imorgon fick jag tid till husläkare som sen måste skicka remiss till bröstcenter eftersom de pga Coronaviruset inte har öppet för andra patienter. Har någon haft så? Svullna körtlar? Knölar? Gravid eller ej? 😱

Snacka om kris detta har blivit, jag är helt tårögd när jag tänker på alla äldre som är drabbade och dör av ett hemskt virus. Som en skräckfilm 💔 Och hela ekonomin, alla restauranger, butiker, småföretagare. Hemskt 💔 vi försöker äta mycket ute, mycket take away, shopping som jag annars gillar har det inte blivit mycket av tyvärr. Som gravid vill jag helst inte shoppa på mig i onödan och jag har mest svarta leggings 😁

God natt och kärlek, var rädda om er 💓

2 kommentarer

  1. Ja får svullnad ibland efter rakning i en armhåla, som lägger sig efter ett tag. Hoppas du får positivt besked snabbt och slipper oroa dig.

  2. Fina var rädd om er💗 hoppas du får svar snabbt svar på din knöl. Njut av påsken 🐣🐥🌷💗

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *