Tankar, söndagsfix och ny vecka

Hej mina sköna!

Vi är kvar på landet. Jag tycker synd om Naomi som saknar sina vänner och skolan. Även om jag egentligen inte är orolig för att hon ska smittas, så kanske hon för smittan vidare?

Sjukhuset säger att enligt forskning så har inte Corinne en ökad risk att bli sjuk än andra barn, de har tydligen gjort studier i Kina och Italien och inte sett en ökad risk för de barn som behandlas för cancer. Det låter lite konstigt för mig eftersom vanlig influensa är tufft för dem. Men jag hoppas de har rätt!

Här ute märker jag inte riktigt av en ”karantän” eller vad jag ska kalla det. Vi har det skönt, lugnt och det här kanske var rent utsagt bra för mig. Bara det går över snart för jag vill verkligen att barnen ska få återgå till det normala. Corinne skulle ha börjat förskola nu mer och mer, men hon är glad att Naomi är hemma 🙂

Sköt om er! Kärlek a

Igår bakade vi magiska gifflar med hemmagjord mandelmassa.

Vi bytte lakan, tvättade och hängde ut tvätt.

Jag började läsa 5 am club.

Vi handlade ”fredagsmys” en söndag 🙂

Jag skrev ner tankar som jag har just nu 💭

Beställde hem nya mjukiskläder från Nelly.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *