Hemma, men längtar tillbaka till landet

Hej mina fina,

Jag vet faktiskt inte vart jag ska börja. Jag har velat skriva varje dag, men bara känt mig tom.

Corinne är så klart i en riskgrupp och det är lite svårt att leva med den tanken hela tiden. Allt känns så nytt och osäkert. Ingen vet någonting riktigt och man hör nya saker hela tiden.

De svenska läkarna på onkologen verkar inte superoroliga, men de tex engelska onkologerna verkar väldigt beskyddande sina cancerpatienter.

Vi var på landet till i tisdags då vi åkte in för att ta blodprover på C. Sen åt vi lunch på ett ställe som var helt tomt, sen var vi hemma. Idag var vi hemma hela dagen och att vara instängda i en lägenhet i stan jämfört med att vara på landet är så jobbigt.

På landet är vi friare, barnen kan springa och leka fritt, vi har studsmatta, basketkorg, cyklar, skogen, havet, promenader, frisk luft. Så skönt att vara där ute och njuta!

Imorgon åker vi tillbaka och jag vill vara där så länge som möjligt. Vi har ändå ingenting att göra här inne i stan. Vi var ute en sväng idag men det kändes inte så kul för dem.

Det känns som att man mest äter och vilar, vilket är toppen men det känns också som att man behöver lite stimulans. Imorgon ska jag göra ett schema på saker vi kan hitta på. Naomi har ju också ganska mycket läxor och vi sitter mycket med dem. Emellan det behöver dem stimuleras.

Vad gör ni dessa dagar? Hur känner ni er?

Kärlek ❤️

2 kommentarer

  1. Åh scones <3

    Det blir mest jobb och träning för mig, har varit jättegrått väder här i Stockholm denna vecka :/

    http://johannagrahn.se

  2. Skolorna här i Tyskland har ju varit stängda denna vecka och visst är det jobbigt för alla. Tur att vädret är fantastiskt och vi kan vara ute. Vi rör mycket pa oss. Om utegangsförbudet kommer blir det nog ännu jobbigare men det tänker vi inte pa nu. Nu njuter vi av den frihet som vi ff har kvar. Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *