Liten bloggpaus för semester

Hej här inne,

Fick lite skit för att vi reste till Dubai förra veckan. Tråkigt men så  är det nästan oavsett vart man reser och att man reser. Men men.

Resan var underbar. Precis så som jag önskade att den skulle vara, ingen stress, inga måsten, god mat och så härligt häng.

Vart bodde vi?
Första tre dagarna bodde vi på Westin på jumeira, bra läge, fint hotell, fina  stora rum.  Dock var de två  första dagarna blåsiga så vi kunde inte njuta så mycket av stranden utan hängde mest vid poolen. Det är vad barnen vill ändå så de var nöjda. Naomis bästa vän Alissa var nere samtidigt så morgonen efter vi landat kom de till vårt hotell och överraskade tjejerna, de blev sååååå glada.

Efter tre nätter flyttade vi till Sofitel på palmen. Hotellet var ok, inte lika bra frukost och fint poolområde som Westin, men vi hade vänner och släkt som skulle bo där så hängde med dem.

Vi var lite restriktiva med att vistas inomhus i olika malls med tanke på coronaviruset, men annars var det lugnare med snack om det i Dubai. Dessutom hörde vi att viruset inte gillar värme, så det var ju bra.

Vart åt vi? 
Jag älskar Cheesecake factory, alllllllt de serverar är så gott, så där åt vi med vännerna första kvällen. Sen ska man inte missa ”dynamite shrimps” på PF.Chang. Vi åt vid fontänen vid Dubai mall (gick inte in), vi åt på en superbra Libanesisk på Atlantis, en grekisk på Le Point, Slider station har så goda burgare så där åt vi en kväll, en kväll åt vi persisk (så klart hehe) sen kommer jag inte ihåg mer 🙂

Jag shoppade inte en enda sak, det var inte mitt fokus alls, jag var helt ointresserad av att gå i affärer så vi fokuserade bara på att vila, sola och bada.

Nu tillbaka till kylan och första gången så kände jag faktiskt att jag ville stanna ett par dagar till.

Love

8 kommentarer

 1. Fantastiskt det ser ut!! Så härligt för er att njuta av sol och värme och livet tillsammans! 💕 du är som vanligt otroligt vacker och nu med din fina mage 😍😍 fantastiskt!! hoppas ni har fyllt på med massa härlig energi!

  1. Tack snälla!!!! Hade otroligt med energi i Dubai, nu kände jag mig direkt lite trött på eftermiddagarna igen 😫 solen ger en otrolig energi!
   Tack och kram

 2. ser ut som att ni har haft det underbart! vad härligt att ni kan resa igen efter allt ni gått igenom. Ska åka till NYC med min son som fyller 13 (hjälp! =) ) är själv 33, och det ska bli sååå mysigt! Hoppas dock vi kommer iväg med tanke på Corona. Märkte ni av det något under resan, tex på flygplatserna?

  1. Ja! Va kanon!

   Jag tror inte att det är någon fara alls om ni inte har någonting underliggande. Jag märkte ingenting på flygplatsen, i Dubai var det väldigt lite folk. Jag höll avstånd så gott det gick och spritade och tvättade hela tiden 🙂

   Va mysigt med sonen ❤️ UD avråder trots allt inte att man reser, bara till riskområden

   Kram

 3. Ni ser ut som att ni har haft det fantastiskt 🥰 härligt. Det är ni värda ❤️

 4. Hej! Vart är den svarta snygga kjolen inköpt nånstans? 😊

  1. Viken bild tänker du på? ❤️

 5. Tänker på den med snörning där du har ett svart linne till ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *