Mot Dubai

Hej fina!

Jag har packat och fixat hela helgen. Vi har bokat en sportlovsresa och jag har varit lite nojig för hennes värden. De ligger lite lägre än vi hade önskat men hon är pigg och glad.

Jag ser fram emot att få njuta av sol o bad ingenting annat. Vill verkligen njuta, läsa, leka med barnen, äta gott och bara hänga runt!

Nu är vi på väg och jag ska försöka vara duktig på att uppdatera 🙂 annars vet ni att jag är lite duktigare på att uppdatera min Instagram @alexiiak ❤️ kika där annars!

Kramar

5 kommentarer

  1. Ha det myz i diktaturen! Härligt med hotell som byggts genom slavarbete och där bara utlänningar får dricka alkohol. Ska ni gå och se en hängning?

    1. Anna, det är tur att du lever i ett samhälle där du är fri att använda din röst för att kränka andra, eller hur?

  2. Njut av eran härliga semester ❤️

  3. Jag skulle vilja fråga dig hur du och så många andra influensers motiverar era resor dit, till en diktatur, där kvinnor lever i förtryck, där män enligt amnesty har rätt att slå sina fruar, där regimkritiker fängslas och torteras, och där gästarbetare från Asien som utgör 85% av landets befolkning saknar grundläggande medborgerliga rättigheter och lever som andra klassens invånare. Hur tänker man när man väljer semestra där? Hur förklarar och försvarar man ens en sån resa? Älskar din blogg och följt dig länge men blev lite besviken när ni skulle resa dit. Skulle vilja höra dina tankar kring detta.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *