Vila i frid lilla vän

Där kom det igen. Hugget i hjärtat när någon av Corinnes små vänner lämnat oss. Det var inte länge sen jag stod och kramades med hennes glada varma härliga mamma, vi pratade om att vi snart såg slutet i tunneln. Att vi drömde om dagen vi fick se våra barn ringa i klockan, samtidigt som båda hade tårar som rann nedför våra kinder.

I dag kom det. Ett hemskt vidrigt fruktansvärt besked om att hon somnar in. Hon som precis var klar med sin behandling. Likt en liten ängel hade hon legat de sista dagarna, efter beskedet om att läkarna inte kunde göra någonting mer. Och bara väntat på att få somna in. Hur kan man gå vidare som förälder.

Mitt hjärta går i tusen bitar. Jag vet inte vad jag ska skriva till hennes mamma. Ingenting kan få henne att må bättre. Ingenting kan hjälpa henne i den här situationen, jag vet det men vad ska jag skriva. Någonting måste jag säga 💔 hennes enda barn och så länge som de kämpat mot sjukdomen. De om några har kämpat så olidligt hårt.

Listan är lång över de små själar som lämnat oss nu. Corinnes små vänner som lämnat oss så tidigt. Hur kan det vara möjligt, små oskyldiga små liv med bara kärlek i själen.

Allt känns så oviktigt, allt utom just lilla S. Den sprudlande, glada busiga lilla tjej som så ofta fick oss att skratta. Så full av liv. Du finns alltid kvar här i våra hjärtan ❤️

13 kommentarer

 1. Fin skrivet! Jag har två små och du får mig hela tiden att fokusera på det som är viktigt och reflektera. Reflektera, det är något dom flesta glömt bort… jag med, men du påminner mig, det är jag tacksam för.

 2. Fan alltså vad tragiskt, hjärtat går i miljoner bitar 💔💔💔😭😭

 3. Det är så fruktansvärt och overkligt att en liten tjej lämnade sina föräldrar alldeles för tidigt. 💔 I en sådan här situation tror inte jag det viktigaste är vad vi säger utan att vi säger något ❤️

 4. Mina tårar rinner. Ingen liten själ ska behöva gå igenom detta och inte heller någon förälder. Tack för att du delar och gör mig medveten om att livet är skört. Önska jag kunde hjälpa ❤️❤️❤️

 5. Hjärtat går sönder 💔 det finns inga ord…

 6. Åh fy jag ryser av obehag </3

 7. Så vidrigt o overkligt💔 Molly blev ju färdigbehandlad innan jul och konstigt nog har alla av barnen som vi lärt känna lite närmare, överlevt🙏🏼 Hittills. Men som vi alla vet är detta ett liv under belägring, där cancern likt en bombräd i en krigszon kan överfallandes alla (igen) när vi minst anar det. Därför är det vår skyldighet att njuta av varje frisk dag, medan den är här❤️

 8. Mitt hjärta går i tusen bitar är jag läser detta 💔 Så fruktansvärt att det inte finns ord. Som mamma kan man bara inbilla sig vad flickans föräldrar går igenom. En kram eller ett sms med ett hjärta är väl det enda som går att skicka. Ord räcker ju inte till i en sådan situation.

 9. Usch fyfaan va sorgligt. All kärlek till henne och alla familjer som går igenom rena helveten❤️❤️❤️

 10. Det skär i mitt hjärta att läsa detta… Livets grymma orättvisa, vad är det för mening med att ett litet barn ska dö… Det finns inga ord. Men viktigast är nog att visa att man fins där med en varm öppen famn <3 Erbjuda det man kan, att vara en vän, lyssna och krama <3

 11. Man går sönder inifrån och ut 🙁 Fruktansvärt, beklagar sorgen.

 12. Ush så tungt och fruktansvärt! 💔

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *