Veckan i fokus: 8


Äter detta i skrivande stund till mellis, mina magiska nyttiga brownies, vaniljkesella, mango och jordgubbar 🙂 

God morgon (tänkte jag skriva) men får bli god eftermiddag typ 🙂

Jag är alltid så glad när det är måndag, jag tycker det är skönt att ta tag i saker som jag tänkt på under helgen. Jag tänkte faktiskt på det igår när jag pratade med en kompis som sa att hen lever för helgerna. Säkert vanligt men så synd att känna så 🙁 Jag känner själv att jag skulle  behöva byta miljö asap, men snart….

Så här ser veckans planer ut; 
Måndag: Lunch med ett gäng härliga mamas för att fira Kenzas kollektion med Kuling – så mysigt! Förbereda 2-3 middagar så jag underlättar i veckan.
Tisdag: Frukost med Mira Fröling, fika med Bea min kompis som ska gå igenom alla bebissaker som jag rensade i helgen.
Onsdag: Fota med Sabina.
Torsdag: Möte med Stokke.
Fredag: Barnmorskan och en titt hos ByMalina.

1 kommentar

  1. Åh de brownisarna, wow <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *