Plåtning för Mama, Alla hjärtans dag middag och källarutrensning

Hej babes!

Glad alla hjärtans dag lite sent! Hoppas ni har haft en skön helg ❤️

Jag gjorde en fotografering för mama i fredags 🙂 ska bli väldigt kul att se bilderna. Jag har typ totalt 5 bilder sen jag var gravid med Corinne och typ lika många med Naomi så det känns roligt den här gången när jag samlar på mig fler.

Tjejerna var med men de ville bara vara med på 1-2 bilder och jag ville inte pusha dem att vara med på fler. Teamet var så gulliga också och väldigt förstående att barnen inte orkade, vilket var skönt för mig pju 🙂

Jag tar knappt bilder på dem längre för de tycker det är pest, haha förstår dem!

Va dock så galet söta kläder till dem, och min favvo var en blus från Mini Rodini med bruna hjärtan och en tight brun kjol.

Alla hjärtans dag kvällen firade vi med middag här hemma med Naomis klasskompis och hennes familj. Vi hade supermysigt!

På lördagsmorgon gjorde jag frukost till la familia, jag gillar att sitta länge på helgerna och Corinne ville ha ALLT sa hon! Det blev mackor, ägg, croissant, pålägg, yoghurt med granola, bär… Corinne bara; hmm inga pannkakor? Inga våfflor? Haha

Sen drog rensningen från hell igång! Jag och Naomi gick ner till källaren och tog upp 20-30 påsar och kartonger. Jag ville se vad jag hade sparat den babytiden och till min stora förvåning hade jag så mycket fint sparat som kommer att passa lilla pojki! ❤️ känns super att vi slipper köpa allt nytt! Vi började vid 16 och var klara, ja egentligen nu på morgonen när vi lämnade påsar till insamlingar, vänner, farmor osv… känns magiskt!

Nu chillar vi efter lunch hos farmor och ska ha Netflix and chill hela kvällen!

Puss!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *