Frissan, härlig lunch med trött mamma

God morgon vackra ni,

I dag alltså, suck stön och stök. Jag fick mig ett riktigt wake-up-call! Jag kände något som sparkade i magen och kom på mig själv bärandes på en bebis, dragandes med en vagn vägandes si så där 23 kilo (inkl bebis så alltså).. i högklackat, svettig som en gnu, svärandes…

Varför utsätter jag mig för detta tänkte jag… jag HATAR att gå med vagnen! Avskyr! Fy usch! Så tungt just nu och jag orkar inte köra på på samma sätt nu när jag är gravid.

Vi kom hem efter en frukost på morgonen, vilade en stund och hade en lunch inbokad. (Bytte självklart skor). Väldigt trevligt men mitt i lunchen skulle Corinne göra Nr 2 och det var ingen snabb omgång. När hon sen var klar, kom vi preciiiiis fram till bordet när hon sa; jag är inte klar mamma! Haha bara att knata ner igen, tränga mig förbi herrarna (igen) som först fick min rumpa i ansiktet när jag smidigt skulle smita förbi, jag vände för att slippa skämmas, och hade en ännnnnnu större knöl som trycktes upp i deras bord.

Så är det. Ofta. Jag vet inte om många tror annat när man ser sociala medier, men det är ofta mycket stök och bök även om Corinne är så snäll och behaglig. Jag försöker att inte boka upp saker när jag måste ta med henne, men mina föräldrar är i Grekland och hon som hjälper mig med henne ibland är i L.A.

När vi kom hem var jag så trött att jag knappt kunde stå på benen. Jag o C somnade i 1,5 timma, och känner mig fortfarande helt slut i kroppen. Precis som det var i början på graviditeten.

Kroppen ikväll skriker; VILA! Så nu ska jag hoppa i säng och sova ❤️

I går var jag dock 3h hos frisören så då satt jag still och hade egentid. Väldigt skönt och nöjd med min frisyr, ångrar dock lite att jag inte klippte liiiite ännu kortare 🙂 visar sen!

Mellis efter skolan. Försöker ge dem mycket frukt och grönt just nu och boosta deras kroppar, och om jag ska vara ärlig är det det ENDA de vill ha. De skulle kunna leva på frukt dessa två. Gott att sitta och plocka i när man är småhungrig innan maten.

3 kommentarer

  1. Tack för en superfin och ärlig blogg <3 var kommer din fina kjol ifrån?

  2. Ja fy så jobbigt att behöva ha barn med sig på lunchen! Och att dom inte kan hålla sig utan måste störa för dom ska bajsa!

    Varför måste du köra barnvagn med högklackade skor på dig? Det finns bekvämare skor.

    1. Du är för härlig människa ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *