Vad gjorde vi i helgen?

Hej ni härliga,

Vad har jag haft för mig de senaste dagarna?

I fredags morgon var jag och Corinne på möte hos Elodie Details för att hitta på någonting väldigt kul och spännande med dem, hoppas jag 🙂 Jag har jobbat med dem i många år och älskar allt de gör.

Efter det mötte jag upp min kompis Mina (hon som klippte mina youtubefilmer en gång i tiden) för en lunch på Balzac. Väldigt kul att träffa henne. Jag åt en fickgryta fast mer en gryta utan sås, hmm vet inte vad det kallas, och hon en steak. Corinne dansade med åt sina Tic Tok videos..

På kvällen hade Corinne tjatat om Lilys Burger så vi åt middag där och avslutade hemma med Talang och en semla från Bageri Lillebror, låt mig säga så här; jag såg ut att vara gravid i 9:e månaden på kvällen… haha. Men semlan var helt crazy! Så färsk och jag tror att nötterna är lite karamelliserade, och de har lite salt i mandelmassan, så otroligt goda.

I lördags var vi på basket med Naomi, det var testträning och hon var lite halvglad efter. Det var blandat tjejer och killar och killarna passade bara varandra så hon var lite nere. Jag försökte säga att hon skulle ta för sig och gå på men det är lättare sagt än gjort. Kanske hade varit bättre med en basketgrupp med tjejer resp killar för det var stor skillnad på hur killarna ”spelade” och ”tjejerna”.

Sen var det födelsedagsfest för min svåger, väldigt kul och trevligt. Jag har ”lärt” mig att inte ta så mycket bilder utan njuter av stunderna mycket bättre än förr. Men det var kanon, mycket mat och goda efterrätter.

I söndags var det rensdag, vi rensade, städare typ skåp och sånt tråkigt som måste göras ibland. Sen kom farmor och hade lite persiskalektion med Naomi och vi fikade.

En produktiv helg så jag var helt slut igår och somnade 21.30 och sov som en sten hela natten tills Mike klocka ringde 5.30 – då går hurtgubben på yoga och jag la en kudde över huvudet haha.

Krama a

1 kommentar

  1. Fina byxor! Vart kommer dem ifrÄn?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *