Prov i ryggmärgen och Syskonstödjaren Maria

Hej vänner,

I går var vi inne på sjukhuset för att C skulle ta prov i ryggmärgen. Vi kom in vid 8.15 och C fick första sövningstiden 9.30 så det kändes fantastiskt bra! Hon hinner springa runt och cykla en stund innan det är dags att gå in till behandlingsrummet. Jag och Mike var där, plus läkaren, sköterskor och narkosteamet. Det är rolig, skämtsam stämning innan hon får karusellmedicin och sen sovmjölken. Man ser hur ögonen långsamt blir tröttare och tröttare.. sen lägger vi över henne på britsen.

Hon vaknade 10.30 och sa: vart är min Mc Donalds 🙂 hon vill alltid ha det när hon har fått ”sovmjölk”.

Allt gick väldigt smidigt och bra och det var kul att komma upp och krama på alla ”syrror” ❤️

Någon som ska hyllas lite extra för oss är Maria, avdelningens Syskonstödjare. Vi brukar boka in en dejt med Maria när C sövs för att Naomi ska få tid att prata med henne, kunna ställa frågor och ha roligt när vi är där. Jag känner att det är viktigt att hon ska tycka om att vara på sjukhuset och ha en positiv känsla och bild av att vara där. Viket magiskt arbete Maria gör som bara får fokusera på syskonen som annars kan komma i skymundan. ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *