5 saker i hemmet

1. Älskar tjejernas vackra målningar som de gjorde hos farmor. De har gjort flera stycken nu och jag gillar hur de sätter färg på huset.

2. I tisdags på Världcancerdagen var Corinne på omslaget av ”Kampen mot cancer”. I tidningen fanns en liten artikel om oss. Vi var även med för två år sen precis när hon blivit sjuk. Så stolt över henne ❤️

3. Alla hjärtans dag närmar sig och vi har tjuvstartat med gelehjärtan. Inte för att det är mitt favoritgodis, men de är naggande söta och goa och fina! Skålen köpte jag på hm home i måndags. Nya frukostskålar i härlig färg!

4. Den här magiskt fina babysittern väntade utanför dörren igår när vi kom hem. Så fint print till lilla bebisen. Just nu provgungas den av Corinnes docka 🙂 jag kan omöjligt förstå att det ska sitta en bebis där snart! Från Babybjörn.

5. Min nya favoritparfym från Tom Ford. Jag fick den från min svägerska i födelsedagspresent och älskar doften. Den får mig att drömma mig bort till solen med den bronziga varma krämiga doften – love! (Tom Ford – Orchid Soleil)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *