Massage, barnmorskan och dunderförkyld

Hej mina hjärtan,

Ledsen för sent blogginlägg. Jag ska uppdatera er om de senaste dagarna. I onsdags var jag på massage som var helt otroligt bra. Jag fick 90 min massage av mina föräldrar när jag fyllde år, och kände mig så stel så jag skyndade att boka. Speciellt när jag hade haft problem med huvudvärk, ville jag kika om det kunde ha med spänningar att göra.

Jag var nämligen hos barnmorskan och kollade allt, blodtryck, blodstatus, järn osv och allt såg fint ut. Så jag kunde utesluta järnbrist 🙂

Efter massage kände jag stor skillnad, hon jobbade mycket med olika punkter i ryggen, axlarna och i huvudet och jag känner stor skillnad. Sen jag var där har jag inte haft huvudvärk. Dock reagerade kroppen och jag blev dunderförkyld! Sen i torsdags har jag varit så otroligt täppt och haft lite ont i halsen. Kan inte minnas när jag var så här snorig att jag inte kände någon smak. Nu har det gått 5 dagar och jag märket ingen skillnad på smitandet 🙁 kanske är det för att jag är gravid?

Men men…

Mike var på jobb i Dubai i 5 dagar så jag och småttingarna bodde hos mamma och pappa. Ett perfekt tillfälle för mig som då kunde ligga som en padda i soffan och snora, och mamma och pappa fixade allt – så drömmigt!!

I helgen har vi tagit det lugnt, Naomi var på kalas och jag höll på fixa här hemma. Vi har promenerat, ätit semla, god mat, träffat kusinerna och sen slappat.

Kram a

2 kommentarer

  1. Krya på dig finis❤️ Skönt att mormor och morfar hjälper till❤️

  2. Vart är byxorna ifrån? Så fina

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *