Inställd sövning och status hos barnmorskan

Hej fina,

Hoppas att ni mår fint!

Corinne kunde inte göra sitt ryggmärgsprov idag, de vill inte söva barn om de har hosta, vilket C hade. De flyttade fram sövningen till onsdag nästa vecka.

Naomi skulle ha samtal och lite pyssel med Syskonstödjaren vilket jag tycker är kanon. Hon kan fråga henne frågor som hon kanske inte frågar mig eller Mike och har väldigt kul med Maria vilket jag gillar. Det är härligt att det finns en så positiv bild av sjukhuset för Naomi.

I stället var jag och C och tog blodprov stick i fingret. Jag funderade hur många gånger hon måste ha gjort det, herregud!

På tal om stick i fingret var jag inne hos barnmorskan igår och tog blodprov och kollade mitt blodtryck. Järnet låg på 116 så tydligen bra och blodtrycket var normalt. Jag ska inte slarva med järnet sa hon och inte stressa.

Vi fick också lyssna på bebis hjärta, jag och Naomi var det som var där – så mysigt!

Nu har jag nog blivit smittad av C och är förkyld, hoppas det går över fort!

Kappan är från Gina Tricot // Solglasögonen från Ace&Tate

3 kommentarer

  1. Dör för kappan!! Så snygg.

  2. Har undrat över en sak. Vad tycker du om svensk sjukvård? Har själv en kronisk sjukdom och svensk sjukvård suger när de kommer till kroniska sjukdomar, vilket är mina erfarenheter. Ska tilläggas att jag får vård av NKS. Enligt min uppfattning verkar barn cancer vård vara super, är den de? Eller hur upplever ni? Eller är den också katastrof? Menar inget illa är bara nyfiken❤️

    1. Hej!
      Jag upplever att den är väldigt bra! De har koll, är engagerade, uppdaterar oss osv… Sen har de gjort en del fel som jag inte gillar men det är mindre saker. Överlag är den väldigt bra. Jag tror att just cancervård och speciellt barncancer har ganska mkt pengar för saker runt omkring, lull-lull som gör att känslan blir bättre och familjär.
      Gud va tråkgt att du upplever det, vad är det som gör den dålig? Kärlek

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *