Fredag till söndag – akuten, brownies och soffpotatisar

Hej igen bönor,

Ok den här helgen känns som ett bra exempel på en helg jag vill stryka från kalendern, buuh.

Först avbokade jag en tjejfest som jag längtade efter i fredags för den hemskaste huvudvärken. Hade flimmer framför ögonen och kände mig allmänt dålig. Vi beställde hem sushi med Foodora för att jag tyckte synd om mig själv och sushi är min stora craving.

Efter Talang somnade C väldigt glad, men hon kändes varm. Hennes temp är alltid 36.8 och var då 37.6 vilket inte är ett bra tecken. Tempen steg och steg, och kl 23 var den 39.3 så jag ringde onkologen som sa att vi måste åka in. Juste, skrev ett inlägg om detta. Skönt i alla fall att vi tillslut fick åka hem och kunde sova. Hon fortsatte ha feber + hosta och snor hela helgen, så vi var hemma hela tiden.

I lördags gjorde vi inte mycket, jag städade balkongen och tyckte mig känna lite vår i luften för en stund. Mike kom hem och hade köpt en semla till mig, jag är den enda som gillar semlor så den och en kaffe satt som en smäck! Sen var vi 100 % soffpotatisar!

Naomi gick på bio i går med en kompis så jag och C passade på att baka nyttiga brownies – de blev succé! Sen kom hon till oss på kvällen det lilla elementet och jag kunde inte sova alls haha. Jag låg dessutom och tänkte på den tragiska händelsen med Kobe Bryant och de andra 8 passagerarna som dog i en helikopterolycka igår. Mike berättade det för mig innan vi skulle sova och jag kunde inte sluta tänka på hans fru och alla de andra passagerarnas familjer. Hur glada de säkert var när de satte sig i helikoptern, och att de så snabbt lämnade vår jord, och lämnade så mycket sorg hos så många. Ingen är odödlig, och livet är skört.

Receptet på nyttiga brownies? Absolut, det kommer!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *