It’s a…

….boy!

Ja alltså hur magiskt att vi ska få en liten pojke. Jag kan inte tro att det är sant. Jag har alltid sagt att vi bara kan få flickor hihi!! Men jag har en liten snopp i magen haha! Va spännande att se känslan av att ha en pojke också ❤️

I går hade vi alltså vår gender reveal fest. Det var massa tjejkompisar och släkt som kom, alla kvinnor. Mest för att jag gjorde det till en tjejfest och vi skulle varit 60-70 pers annars. Mike tyckte som sagt att det var lite larvigt och därför gjorde jag det till ett hejdundrande tjejkalas + små pojkar.

Jag hade beställt massa godsaker från min svärmors väninna som gjorde ett magiskt gottebord!!! (Skriv till mig om ni bor i Sthlm och skulle vilja beställa). Hon hade med sig olika spegel-tårtfat, ljus och gjorde så fint. Hon hade bakat macarons, cupcakes och cakepops – allt var supergott och så fint!

Sen var det dags att poppa ballongerna. Jag hade beställt 3 st för att Corinne och Naomi skulle få poppa en varsin. Det kunde antingen avgöras på andra ballongen, men vi hade tur för att Naomi fick poppa den tredje också! Det blev först en rosa, sen en blå, sen en till blå!

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta av glädje, gjorde båda samtidigt! Gud va det var kul! Verkligen en rolig grej att göra med sina nära och kära ❤️

Nu känns det så spännande att få en liten pojke. Åh!! han ska bli en liten gentleman och bli väl omhändertagen av sina underbara storasystrar..och oss 🙂

Det sägs att ”3 is a magic number”och det känns som vår familj behöver lite magic efter tuffa år ❤️

Min skinnklänning är från hm // skor från Celine

15 kommentarer

 1. Stort stort grattis, så himla underbart!

  https://nouw.com/oliwiamichalak

 2. Stort grattis till en lillebror 💙 Blir kul att följa då vi också väntar en pojke!

 3. STORT Grattis till Er fina Alexia. Massa kramar.

 4. Stort Grattis till er nya familjemedlem ❤ spännande med en pojke, jag har fyra tjejer och fick många kommentarer om att vi skulle försöka igen för att få en pojke. Men jag är så tacksam för de underbara barn jag har, jag är så rik!! ❤❤❤❤

 5. Mitt 3e blev också en liten pojk, jag blev faktiskt lite nervös över det. Eftersom jag bara tagit hand om mina två flickor. Men ut kom han, såg/ser precis ut som sina systrar och stal alla våra hjärtan på en gång! Stort grattis❤

 6. Vilka fina bilder. Grattis! 🧸 👦🏼🧢💙

 7. Ååå supergrattis!! Ni förtjänar verkligen det bästa💕 Hoppas på att få höra mer om ALLT i podden snart😄☺️

 8. Så spännande och kul med en kille!
  Stort grattis till er alla❤️

 9. Grattis till er 🥰❤️

 10. Vad mysigt, grattis!!! Och vilket gottebord! Ser magiskt vackert och gott ut!

  1. Det var såååå gott, mums!!!

   Tack snälla

  1. Tack snälla!!!!

 11. VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL ER OCH ER LILLA POJKE!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *