Gender reveal fest på söndag

Hej hjärtan,

Som jag skrev i tidigare inlägg ska jag på söndag ha en fest för 30 tjejer där jag lovat att Naomi och Corinne ska få smälla en ballong för att se könet på bebisen. Jag älskar personligen gender reveals för att jag blir såååå glad av att titta på det. Kan sitta i timmar och se folks reaktion när de ser.

Jag har beställt en stor vit tårta, cakepops, cupcakes och macarons. Vi ska egentligen bara fika, ha mysigt och panga ballongerna 🙂 Jag har beställt tre ballonger så antingen vet vi på andra ballongen eller på tredje. Naomi och Corinne får panga en var och jag smäller den sista om det behövs.

Jag har inte blå och rosa som tema, utan kör bara vit och guld. Sen tror jag ändå att jag ska beställa blå och rosa konfetti för att det är det som folk fattar snabbast (man kan fortfarande ändra för att de gör ballongerna samma dag jag ska hämta dem). Om jag väljer två andra färger kommer folk nog bli förvirrade i stunden, även jag (typ shit vilken var orange haha). Vad tycker ni?

Mike tyckte gender reveal är lite töntigt därför gör jag det med massa tjejkompisar istället haha.

Längtar till på söndag!

11 kommentarer

 1. Tycker det är problematiskt i flera aspekter. Varför sådant fokus på könet? Rosa och blått? Nej nej nej. Snälla vidga perspektivet.

 2. Vad kul att ha en sådan fest. Hoppas du bloggar snabbt så vi får veta. Lycka till på sön ❤️

 3. Sandra Brantfalk

  Åh underbart!!! Så nyfiken ❤️❤️❤️Tycker att du är så Grym!

  1. Hihi!! Jag var såååå nyfiken!!!

 4. Hoppas du uppfostrar din son till en empatisk och snäll kille (sorry men man fattar redan könet med tanke på den stora festen du ordnar, the ”signs” på insta och din killes Eftersom din man är utländsk hoppas man du vågar låta honom bära rosa 😉
  Kön är verkligen bara just det, ett kön. Du formar dina barn till de individer du vill ha.

  1. Hen kommer bli världens snällaste, som mina döttrar! Haha popcornet var trots allt bara ett sign! Och den enda som visste idag var min man! Om det är en kille kommer han formas till en fantastisk kille med två systrar, kan inte bli bättre.

  2. Men alltså wow vad gör du ens här på bloggen? ”Hoppas” hit och dit om vad någon annan gör med sitt ofödda barn, så otrevligt. Lägg din tid och energi på att göra annat så sköter nog Alexia och hennes man (oavsett ursprung) uppfostran toppen ska du se!

  3. Angelica lundin

   Jävla dum kommentar? Varför måste en kille bära rosa för att vara empatisk? Min dotter bär knappt någon rosa öht för jag tycker inte det är speciellt snyggt och hon vill ofta ha svart för hon tycker det är coolt.
   Kan garantera dig att hon är empatisk och ödmjuk inför livet trots att hon inte har rosa kläder. Jävla larv att killar ”måste” ha rosa för samtidigt kunna vara ”empatisk och snäll”…

 5. Du har så härlig inställning till allt! Å verkar vara en underbar förälder oxå♥️.Tråkigt att det läggs tid på att kommentera färger 😅,barnen blir det vi gör dom till.. Till stor del iaf å ganska mkt egen vilja i vissa fall🙈🥰.kram å stort grattis till bebis😍

 6. Va härligt med fest, fira allt som firas kan!:) Som du säger blir man ju lika glad vilket som men det är ju rolig spänning att göra så här! Bra att du gör det med dina kompisar som också uppskattar det! (Min kille skulle också tycka det var lite töntigt haha)

  1. Jahahaha, ja han bara ehhh kan vi inte bara kolla på UL 😂

   Detta var helt otroligt kul! Alla tjejer var så glada 😂 alla skrek Hahaha

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *