Perfekt söndag med brunch på Miss Clara

Hej fina ni,

Så här vill jag ha min söndagar. Lugn start som avslutas på något härligt ställe med brunch.

Jag vaknade så trött, som att någon hade klubbat mig fast jag somnade 23 och vaknade 07.30. Sen somnade jag om och låg i sängen till kl 09-ish. Så underbart!

Efter det hade jag världens sjukaste tvätthögen att ta hand om, som tog typ 2 timmar att stryka och vika. Allt kändes mycket lättare när jag hade bokat brunch på Miss Clara kl 14. Jag såg våfflor, egg Benedict och annat smarrigt framför mig.

Sen tog vi en promenad till hotellet och åt en god brunch. Ja beställde spenatjuice, egg Benedict med lax, pannkakor med frukt, vaniljgrädde, och sötpotatis pommes med parmesan och tryffelmajo – mums!!!! Och en kaffe på det… sen promenerade vi hem mätta och glada!

Nu är Mikes vänner på väg hit för att laga ännu mer mat haha. De har restaurang och Mike är som ni vet kung i köket så det kommer att bli någonting riktigt gott. Just nu känns det som att jag ska explodera, men helt plötsligt är man hungrig igen. Tacksam för mat oh vänner ❤️

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *