Dagens outfit och min vardagslyx

Hej fina,

Jag har haft noll lust att fota kläder eller faktiskt någonting annat för den delen. Ibland känns det som jag har hur mycket energi som helst, och ibland har jag ingen alls.

I går hämtade jag mamma så åkte vi och Corinne och fixade våra naglar, det var behövligt eftersom jag fixade dem en vecka innan jul. För mig är det en riktigt vardagslyx. De håller sig fina i 3 veckor och jag behöver inte tänka en sekund på dem sen. Den här gången blev de korta och vita.

En annan vardagslyx som jag inte skulle vilja byta bort, är att jag älskar när Veronika från Freska kommer hem till oss och städar. Det är som ett helt nytt hem när jag kliver innan för dörren. Jag tycker att det enda jag gör är att gå och städa efter mina små som droppar sina saker överallt, men när Veronika varit här är det magiskt rent och undanplockat!

Min tredje vardagslyx är ensamtid. Jag är ju i princip aldrig ensam så det är någonting som jag verkligen uppskattar när jag är. Det spelar ingen roll om det är 30 min ensam på Ica eller en liten promenad till tobaksbutiken – oavsett är det skönt med en kort liten paus för sinnet.

..en extra bara… att titta på en serie när barnen lagt sig. Just nu tittar jag på Messiah på Nexflix och även om den kanske är lite seg så kan jag inte släppa den och längta efter den och lite iskall ananas 🙂

Outfit:
Blazer köpte på rean på Zara (köpte XL så de skulle vara lite boxig)
Jeans – Levis
Skor – Converse

1 kommentar

  1. Wow så snygg du är! Vet du vilken modell det är på jeansen? Så snygg passform 🙂 Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *