Alexia spanar på….

 Innehåller adlinks


Inspiration; Pernille Teisbeck

Hej hej,

Dags för en Alexia spanar på… för jag spanar så mycket just nu haha. Jag har rensat ut alla mina jeans vilket gör lite ont i hjärtat eftersom jag är en riktigt jeanstjej. Jag måste köpa 1-2 par mammajeans men jag måste vänta lite eftersom jag inte har någon mage riktigt. Det kommer inte bli fokus på mammakläder, men kläder man kan bära som gravid. Jag köpte inga mammakläder de två tidigare graviditeterna, men jag valde en större storlek i vissa plagg.

Mammajeans tycker jag de har bra på HM, Zara och asos.com, även Topshop.

Outfit 1

Boots, HÄR // Solglasögon, HÄR // Smycken, HÄR // Klänning, HÄR

Outfit 2

Blazer, HÄR // Boots, HÄR // Polo, HÄR // Mammajeans, HÄR

Outfit 3:
Tröja, HÄR // Klackar, HÄR // Byxor, HÄR (är elastiska i midjan så passar perfekt med en gravidmage)

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *