Enorma meloner och massa härligt middagshäng

Hej gullisar,

Hoppas att ni mår fint och att det nya året har startat kanon. Vi har inte gjort så mycket alls, men hängt mycket med vänner och familj. Barnen var på lekland med Mike för att jag kan inte vara nära ett lekland, mitt hjärta börjar slå så snabbt och jag får stressutslag bara av att se alla barn. Är lite skadad av Corinnes sjukdom, med Mike är så mycket bättre, han tänker inte som jag. Sen har vi haft middag för vänner två dagar och några andra vänner kommer på tidig middag vid 16 idag. Väldigt trevligt att hänga så mycket med nära och kära.

Mike lagar persisk gryta som är fantastiskt god, och min mamma var så gullig som var här och levererade en marängtårta med blåbär- och citronkräm, så gulligt!

Vi har bokat en resa till solen så jag sitter mest och shoppar badkläder på rean som jag måste prova, vet ju inte hur saker kommer sitta på mig om två månader. Jag hittade såååå mycket fint och billigt på Pretty Little Things, kan visa er när de kommer. Jag har ju knappt någon mage men tuttarna (wtf) jag hade glömt hur enorma de blir när jag är gravid – såååå jobbigt jag som älskar små bröst. Kläderna sitter inte alls som jag vill och jag ser bara två meloner vad jag än sätter på mig 🙁 Buuuuuh!!

Att ha en resa att se fram emot är i alla fall som en dröm, jag känner mig helt plötsligt mycket gladare och längtar till februari. Dock ska jag isolera mig och Corinne i en vecka innan. Februari är ju inte jättekul för någon med sämre immunförsvar. Men men.. jag tänker positivt!

Nu längtar jag efter rutiner igen 🙂

Skriver på Graviduppdateringen v 18 atm, kommer snart.

Kram a

1 kommentar

  1. Skolkurator

    Kan man få recept på grytan?
    Grattis till bebben!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *