Gott nytt år hjärtan

Hej hej alla fina här inne,

I går var min födelsedag och nyårsafton. Vi hade planer hela dagen men när Corinne vaknade på morgonen var hon helt utslagen. Jag blev för första gången på länge väldigt orolig. De kom in till mig och sjöng för mig, men hon bara stod och tittade på och kröp ner bredvid mig och somnade direkt. Vi fick ingen kontakt med henne, så hon hade verkligen somnat. Jag har spenderat två år med henne utan att knappt lämnat henne, så jag kan se om hon förändras för minsta sekund. Den tittade hon upp och skrek högt; ajjjjjj min mage!! Jag förstod att det var någon form av magsjuka eftersom Naomi legat två dagar innan med 39 graders feber och ont i magen. Med Naomi kunde vi snabbt hjälpa henne med smärtan, med med Corinne får vi inte ge alvedon för att dölja en eventuell feber. Hon sov och vaknade till vid lunch, lite piggare. Så fort vi märkte att hon började prata och vara sig själv lite mer så började jag bli lite lugn. Mamma

Presenten
Mike hade gått upp tidigt för att fixa frukost och lagt ut papper på bordet med en liten rebus, en present från familjen. Det var ett flygplan, en snigel och en tallrik med mat, haha. Gullisen har bokat en resa till mig och honom i slutet av mars till Paris. Där har han bokat ett supercoolt hotell och två bra restauranger. Han tycker det är svårt att köpa saker till mig eftersom jag är snabb att handla till mig själv och jag får väldigt mycket saker. Jag kunde inte bli gladare, exakt vad jag skulle önska. En resa bara han och jag i vår innan bebis. När jag såg Corinne så där fick jag en klump i halsen, jag kunde inte ens äta frukosten. Det är en inre stress som inte går att förklara, men vi har lärt oss att leva med den, det är bara tufft när hon blir dålig.

Kvällen
Vi fick avboka våra middagsplaner och alla gäster fick tyvärr hitta på annat. Men vi ska fira mig en annan dag, och laga all mat vi har köpt 🙂 Vi hade så otroligt mysigt, vi spelade kalaha, kollade på film, eldade i brasan, åt mat, åt tårta och skålade själva. En riktigt bra nyår blev det ändå. Det viktigaste var att Corinne blev bättre, det gick verkligen inte att tänka på någonting annat, det fick också mig att återigen påminnas om det viktigaste vi har; hälsan och familjen.

Jag hoppas att ni hade en trevlig kväll och att 2020 blir ett kanonår!
kärlek

3 kommentarer

 1. Vad skönt att hon blev bättre! Gott nytt år fina ni❤️

 2. Har inte varit inne på fin blogg på några dagar så läste jag detta inlägg ” innan bebis ” ang resan
  Jag bah vadå innan bebis jaha hon kanske menade detta var första ensamma resan sen innan dom fick barn sne bah nej det var ändå en konstig formulering hahha sen scrollar jag ner och ser bebis inlägget ❤️❤️❤️❤️

  Grattis ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Må Allah (Gud) välsigna er med en frisk och stark bebis inshAllah ❤️❤️

  Och vad skönt att Corinne blev bättre framåt dagen ❤️❤️

  Kram !!!!

 3. GRATTIS I EFTERSKOTT! ❤

  Hoppas Corine mår bättre nu 😘

  https://nouw.com/oliwiamichalak

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *