Vi ska få en till bebis

Hej fina!

Jaaa!! Ni läste rätt, vi ska få en till bebis – så sjukt spännande. Det ska blir så kul att få dela den här resan med er. Förra gången jag var gravid började jag blogga ganska sent i graviditeten, så jag delade knappt någonting har jag sett när jag försökt gå tillbaka och titta. Jag vill verkligen göra det mer noggrant och vecka till vecka så man lätt kan följa. Väldigt kul att ha sen när jag vill gå tillbaka och kul för er kanske, eller i alla fall ni som är eller funderar på att bli preggo. Jag har ju pratat mycket i podden om att vi vill ha fler barn, men det har inte passat med Corinnes behandlingar osv. Sen hände det lite tidigare än vi ville egentligen men men..

Nu har vi kommit ganska långt och jag har knappt hunnit tänka på det alls. Jag har varit så otroligt trött och oinspirerad så det känns super att kunna berätta för er så jag kan förklara min lathet och trötthet.

Jag har så mycket att berätta, när jag märkte, hur jag märkte, när vi berättade för barnen, föräldrarna, hur jag mår, har mått osv osv.

Nu är jag i vecka 17 (alltså 16+2) och 15 januari har vi det planerade stora ultraljudet som ska bli så spännande!

Jag gör en ny kategori här inne som heter Min graviditet så läggs alla inlägg där.

Kärlek från mig och lilla kulan

36 kommentarer

 1. Grattis fina ni! Undrar om det är samma pappa som till dina tidigare barn? Undrar också om det finns någon anledning till att du i stort sett aldrig visar honom?

  1. Hej!! Ja samma pappa 😁😁 han är underbar!! Nej egentligen inte, ibland får han vara med men jag har fått en känsla av att jag mår bäst av att vara lite privat med min kärlek, man är så öppen ändå. Har inte tagit ngt aktivt val att inte prata så mkt om honom, bara blivit så! ❤️❤️ men han är toppen! Kram

 2. Åh vad roligt, grattis!!

 3. Men åh GRATTIS!!!!! ❤️❤️❤️
  (Också lite rolig kommentar ang pappan ovan 🤣🤦‍♀️)

  1. Haha ja! Jag förstår helt ❤️❤️😁 tack snälla ❤️❤️👶🏼

 4. Stort grattis ska bli så kul att följa dig! 😍😍
  Är själv i v27 och ska ha en lillebror i april 😍❤️

 5. Men åh vad glad jag blir! Började följa dig i samma veva som Corinne blev sjuk! Har tre barn själv och kan verkligen inte föreställa mig vad ni går/gått igenom. Detta förtjänar ni, all lycka en till familjemedlem ger<3 stort lycka till!

  1. Ja!! Ska bli så kul, det känns som vi behöver det i vår lilla familj. Ska bli spännande och se vad det är för krabat! ❤️❤️❤️❤️ kärlek och tack

 6. Nemen asså det är nog ingen graviditet utav alla influencers graviditeter nyligen som jag blivit mer glad över än denna!!! 😭😭 GRATTIS!!!!! 😭❤️❤️❤️

  1. Åhhhh va glad jag blir!!!! 😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️ tack snälla!!!

 7. Åhhh grattis!! Så roligt, speciellt efter att ha hört lite om din bebislängtan i podden 😍
  Är själv i vecka 14+3 med tredje barnet, en riktig hoppsan 😅 Hade tänkt oss om ett år eller två, men vad gör väl det om hundra år. 🥰 Ska bli extra kul att följa dig nu!

  1. Åh va kul!! Haha.. ja jag har alltid velat ha massa barn men jag tror 3 blir perfekt 😁❤️😁❤️ kärlek
   Grattis till dig, jag är så glad över att passerat v 14-15 för jag var sååå trött innan

 8. Åh blev så glad för er skull!! Megastort grattis! Vad härligt med en till liten 😍
  Ska bli kul att följa graviditeten!
  Kram

 9. Camilla Gonzalez

  Stort grattis! Vad roligt 😍😍

 10. Åå massa grattis till er! Ser fram emot uppdateringar här när du orkar 🙂 ❤️

 11. Grattis, så himla underbart att följa den delen med dig 😍😍😍

  https://nouw.com/oliwiamichalak

  1. Ja åh tack ❤️❤️❤️❤️❤️

 12. Wow vad roligt!
  Stort grattis 🤗🤗

  1. Tack snälla ❤️🙌🏼❤️🙌🏼

 13. Grattis till er❤️

 14. Men wow Alexia! Stort GRATTIS! Ska bli så kul att följa med även på det här kapitlet ❤️

 15. Vad roligt! Stort grattis till hela familjen! Apropå podden, vad hände med den? Saknar er två babblandes i mina öron ❤.

  1. Hej!!! Åh tack!!
   Den kommer men Angelica har haft influensa i flera veckor sen var penny sjuk. Nu åker hon tyvärr iväg i 3 veckor men efter det är det full gas i lurarna igen!!! 😍😍😍

 16. Stort grattis!!!

 17. Åh så underbart, stort grattis <3

 18. Så roligt. Stort grattis till den nya familjemedlemmen, ska bli så kul att följa.

  1. Tack snälla!!!! Ska bli så kul att få dela med mig av detta kapitel 😍😍

  2. Tack!!! Ja 🙂 Ska bli få kul att dela med er 💗💗

 19. Grattis till dig och hela familjen💗 så fantastiskt!!! Du är så inspirerande, ska bli så kul att följa din gravidresa💕👶🏼
  Kärlek till en 3barnsmamma från en annan 3barnsmamma😘

  1. Tack snälla, alla säger herregud 3 barn = kaos men jag är sååå taggad. Jag ser bara kärlek 💗💗💗💗
   Ska bli så otroligt kul och spännande 🙂
   Kärlek

 20. Även fast jag inte känner dig så känns det nästan som det då jag följt dig under en väldigt lång tid. Jag har alltid slagits av hur fantastisk du verkar vara som mamma och vilken fin familj ni har. Det ni har fått gå igenom önskar jag ingen- men ni har gjort det så bra som det bara går genom att ösa på med kärlek. Ett litet syskon till dina fina flickor och en till bebis för er är helt fantastiskt. Vilken glädje! Jag önskar er all lycka och massa kärlek! Kram

  1. Hej Maria,
   Åh, va fint!! Tack snälla ❤️❤️❤️
   Ja kärlek kommer man långt på, det har jag lärt mig under dessa år ❤️🙌🏼 det ska bli fantastiskt roligt att börja ett nytt kapitel 2020 och få se min lilla tjej gå i mål efter en tuff resa 👊🏼 kärlek till dig kramar

 21. Stort Grattis till er 💕 så roligt!

 22. Stort grattis till er <3!!!! Vilken underbar nyhet:-D önskar er all lycka i livet.

  1. Wiiie tack snälla!!!

 23. Stort grattis°

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *