Godaste bananbrödet

Hej gullisar,

I dag startade vi på bästa tänkbara sätt, frukost hemma hos min kompis Rondek. Hon är så grym på att fixa god frukost!

Ägg, bananbröd, amerikanska pannkakor, bär, juice, kaffe, mackor, massa goda pålägg. Jag ville aldrig bli mätt, ville bara ha mer och mer!!

Många frågade efter receptet på bananbrödet som jag la upp på instagram. Det är Sofia Woods recept som finns på Ica Buffé.se

Här finns receptet, det var helt suveränt. Det med en klick jordnötssmör, wow!

1 kommentar

  1. Tycker ibland du är lite väl negativ mot andra yrkesroller/samhället. Har tänkt på det under en lång tid men det är mest småsaker, så min kommentar kommer verka konstig eftersom jag bara nämner ett exempel.

    Nu senast när du skrev om att maten på förskolan är ”under all kritik” så är det väl bättre om du skriver om vad du önskar skulle förbättras istället och vad du anser vara bristfälligt. Förskolan ska servera varierade och näringsriktiga måltider jämnt fördelade över dagen, det står i skolverkets allmänna råd för förskolan. Vad tycker du är ”under all kritik”? Råvaror, smak, annat? Vi har ju ändå tur som kan välja förskola. Anmäl om det är något som är bristfälligt.

    Jag vet att det är lätt att bli bitter eller negativ när något hemskt har hänt en men i slutändan drabbar det bara dig. Försöka att vara snäll och sprida positiv energi runt dig.
    Hoppas du inte tar illa upp.
    🙏

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *