Pas d’arc och färska blommor

Tjena godingar,

Ser ju inte ut som den gladaste pinglan i stan, men jag brukar ju inte göra det på bilder har jag hört 🙂 men glad var jag för att jag sekunderna senare skulle äta en kanontrevlig lunch med bordsdamerna Emely Slotte, Caroline Borg och Malin (stylistmalin). Så himla kul att få hänga med folk som man annars inte får sån kvalitetstid med.

Lunchen åt vi på Pas d’Arc, ”nya” Wienercafeet, har jag berättat detta redan? Dement har jag blivit med åren. Jag tycker att stället var magiskt vackert men jag var otroligt förtjust i Wienercafeet så för mig känns det så tråkigt att det försvunnit. Jag var där säkert en gång i veckan, antingen åt jag lunch, eller tog en croissant och en kaffe eller så åt vi frukost med familjen. Det var typ mitt favoritställe i stan. Men men, detta kommer säkert att bli kanon, men lite sorgligt är det.

Efter det svängde jag förbi Christoffers blommor och köpte hem en magisk bukett! Den ser kanske inte mycket ut för världen men den är perfekt i vardagsrummet ❤️ Det får man unna sig ibland! Hurra för färska blommor hemma!

Corinne var med papous (morfar) och hade så bra.

Kostymen är från Andiata

Ha en skön helg. / a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *