Bilder i mobilen – sammanfattning av förra veckan

Hej mina fina,

(Började skriva detta igår) Jag sitter på sjukhuset och väntar på att min lilla tös ska vakna ur hennes narkos. Jag kan berätta mer om det senare. Nu kikar jag tillbaka på veckan, som hade stort fokus på förskolan, men också lite skoj.

Förra måndagen var vi med förskolan i skogen och plockade pinnar och annat skoj som de sen skulle leka med. Hon verkar ha dubbla känslor till förskolan. Hon både gillar, men vill gå hem. Jag vill bara att hon ska älska att vara där men det verkar ta tid 😴

Onsdagen startade jag och två vänner (vi skulle varit tre men hennes son blev sjuk) på Grand Hotell. Jag fick för 2 år sen precis när C blivit sjuk presentkort med frukost, spa och behandling. Det var så magiskt! Massagen ville jag aldrig skulle ta slut! Jag älskade att hänga där med tjejerna hela dagen.

Sen hämtade jag tjejerna hos mormor och morfar. De hade bakat bullar och pyntat pepparkakor – så mysigt!

Efter det åkte vi förbi Adoore och Nellys pop-up shop i Mood gallerian där de kommer att vara till 7 dec. Såååå många fina klänningar som man vill ha till julens festligheter. Verkligen imponerad av Petra som verkligen lyckats skapa klänningar med klass och elegans och ändå lite sexiga, precis som jag gillar! Tjejerna blev bortskämda med frisering och lite glittriga accessoarer 🙂

I fredags ringde förskolan och sa att de haft flera fall av magsjuka – blä! Jag var bjuden på jullunch på Hotel Diplomat med ByMalina och Sensai så jag och C hängde där och hade kanonmysigt! Vi NJÖT av solen och jag hade mer energi än jag haft på flera veckor!

Jag var klädd i hel jeans, klackar från Nelly och världens sötaste väska från Nelly.

På lördag morgon bytte vi klackar mot varma skor och åkte till landet. Vi plockade mossa, och tog en solig promenad i skolan. Älskar när det är kallt och sol – Äntligen!

På söndagen åkte vi hem och hälsade på kusinen som åkt in med sprucken blindtarm. Han åkte in förra måndagen med kraftiga magsmärtor och illamående, de trodde så klart att han var magsjuk, men sen blev smärtorna så kraftiga och han akutopererades på natten.

Det var förra veckan lite sammanfattat 🙂

Kram Alexia

1 kommentar

  1. Men hvor er din buksa fra?😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *