Utekväll med vännerna

God förmiddag vänner,

Jag ber om ursäkt för att jag typ gått i idé i flera dagar. Jag har verkligen försökt fokusera på att vara med Corinne på förskolan och sen har jag känt mig trött antagligen pga vädret så jag har typ inte orkat göra så mycket. Vi har kollat julfilmer och myst hemma.

I går vaknade jag dock ur mitt ide och firade min svägerska och Mike som båda fyllde år i veckan. Vi var 10 vänner 5 par, som åt middag på Bardot i stan. Superkul hade vi och som alltid när man ska gå vidare så blir det inte riktigt lika bra. Black Madonna spelade på Berns så alla ville gå dit. Vi dansade till kl 02 sen åkte vi hem. Barnen sov hos mamma och pappa så vi åkte dit och sov – älskar det!

Nu chillar vi här och ska äta lite lunch innan vi ska ta oss hem.

Hoppas att ni har haft en fin helg ❤️

6 kommentarer

  1. Låter helt underbart ju!

    1. Det var kanon!

  2. Vart är din topp ifrån?

  3. Var är din fina topp ifrån?

    1. Förlåt för sent svar, asos.com
      kan försöka hitta och länka den!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *