Helgen – förskola, 40-års fest och nya gardiner

Hej mina vänner,

Jag har haft en bra helg. Jag måste ge mig en klapp på axeln för att jag faktiskt blivit fantastiskt duktig på att koppla ifrån, inte stressa över att posta på instagram, uppdatera här osv, kanske låter töntigt men jag har verkligen stressat över det tidigare. Nu har jag blivit väldigt lugn. Så lugn att jag inte har en enda bild typ sen i början på veckan 🙂 omg! Vad händer!! Den bästa bilden jag har just nu i min mobil är denna på Corinne och flickan i nya Toy Story 4 aka. Corinnes tvilling 😍

I fredags var jag och C på förskolan några timmar, det tar emot lite när jag ser lite snoriga barn. Men det är extremt bra för henne. Hon behöver leka med barn. Jag försökte vara i bakgrunden och inte visa mig hela tiden utan bara skönt att hon visste att jag var där ❤️

Igår rensade jag tjejernas lekrum i 3 timmar. Det är så fint och städat nu, kan bara inte förstå HUR allt fick plats. Omöjligt att förstå när jag ser alla påsar 😅

På kvällen var jag och Mike på 40-års fest på Asian Post Office. Vi hade sååååå sjukt kul och dansade hela kvällen. Barnen sov hos mormor och morfar, sen sov vi också där på natten 🙂

Idag var vi hos farmor för att fixa våra nya gardiner. Jag köpte linnegardiner på hm home, men det fanns inget band på baksidan som passade min skena i taket, så jag fick sy på ett band så jag kunde fästa ringarna.

Sen kom vi hem och julpyntade litegrann, jag strök 50 kg tvätt som vanligt och vi förberedde oss inför ny vecka 👏🏼🙌🏼

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *