Middag med Maria Nilsdotter – ny butik och nya kollektionen Nocturnal Creatures

Hej fina,

Hoppas ni mår bra!

I går kväll var jag på Nk för att fira att Maria Nilsdotter har öppnat en butik där. Så otroligt fin och vacker butik! Jag har länge varit superförtjust i allt hon gör och beundrar hennes talang. Jag har också alltid haft en liten dröm om att göra smycken och har några specifika i åtanke.

Middagen hölls på Bobergs Matsal, otroligt vackert anordnat allting.

Vi firade också nya kollektionen ”Nocturnal Creatures”, men herregud va mycket fint! Var speciellt en ring med en Sten i olika färger som fångade mig, och ett örhänge med ett öga, såklart eftersom jag vill ha allt med ögon. Det är en kollektion inspirerad av konst från renässansen.

Dubbelt grattis ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *