Årets mama-gala

Hej mina finisar,

I måndags var det dags för den årliga mama-galan! Så kul hade vi. Det var mer utdraget än tidigare år så det blev lite sent för Alexia som vill ha dina 8-9 timmar sömn (tanten) haha, det började 18 och tidigare år har jag typ varit sist vid 21.30 men nu var jag hemma 23.45, somnade vid 00.30 och klockan ringde 06 – inte så att jag flög upp direkt. Halva mitt bord ammade och var så stressade för att deras tuttar höll på att explodera, och någons barnvakt kunde inte längre uppehålla barnet så tillslut var det bara jag och Jessica Almenäs kvar vid bordet innan sista kategorin skulle utses 🙂

Alltid riktig fint anordnat av mama och så kul i slutet när de dukar upp ett gottebord med massa gosaker, smink och annat kul som man får plocka på sig hem. Tack alla mamas och mama!

Här var damerna vid bordet 🙂

…sista kategorin var ju den som jag var nominerad i. Jag vann tyvärr inte min kategori, Årets inspiratörsmama, eller Angelica L eller den andra Angelica som jag också hoppades på. Men jag vet att vi inspirerar väldigt många och är glad för nomineringen ❤️

Min topp var från Valerie // kjol från asos.com // skor, Steve Madden

2 kommentarer

  1. Men vilken underbar klänning!

    1. Tack snälla!! Det är en kjol och en topp 🙂 kjolen från asos och toppen Valerie 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *