La Mer – En skatt från havet

I SAMARBETE MED LA MER

Hej mina vänner,

Det här är ett av mina stoltaste samarbeten som jag har gjort. Jag har fått äran att jobba tillsammans med La Mer, och krämen ”Creme de la mer”, som ni som följer mig vet att jag älskar. Ni vet också att jag bara rekommenderar produkter som jag verkligen gillar, och den här krämen är en skatt i mitt badrumsskåp.

Om det finns en kräm som för mig känns legendarisk och värd sitt otroligt bra ryckte, så är det en av världens mest eftertraktade krämer, Creme de la Mer.

Krämen har en historia bakom sig som många inte vet om. Max Huber, en tyskfödd flyg- och fysikfysiker, fick allvarliga brännskador i en labbexplosion på 1950-talet när han jobbade för amerikanska NASA. Tolv år och 6 000 experiment senare var ”The Miracle Broth” fött.

”The Miracle Broth”
En av de snabbast växande växterna i världen, med exceptionella självregenererande krafter, är Giant Sea Kelp i hjärtat av Miracle Broth. Varje gång ”Miracle Broth” skapas infunderas den med droppar av partiet som kom före den, vilket skapar en tidlös länk till krämen. Den skördas två gånger per år – då den är som mest näringsrik, och utsöndrar en genomskinlig gel som har intensivt återfuktande och läkande egenskaper.  I hjärtat av varje La Mer-produkt idag är Miracle Broth lika viktigt för Crème de la Mer, som havet själv.

Läkande, är exakt så jag upplever ”Creme de la Mer”. Tidigare kunde jag ha problem med rodnad, överkänslighet och ibland allergiutslag – men det har jag aldrig fått med den.

Vad jag gillar med Creme de la mer: 

  • På bara fem dagar förbättrar den torrhet i huden.
  • Den ger huden en fin elastisitet och ger ett perfekt glow.
  • Huden känns frisk och levande.
  • Den återfuktar huden på ett otroligt sätt, jag klappar in krämen eftersom den är så ”tjock” i konsistensen och huden blir så perfekt mjuk.

Den passar alla hudtyper vilket är ovanligt för en kräm och kan användas morgon och kväll. Köps till exempel på Kicks ❤️

Kärlek,
Alexia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *