Veckan i fokus: 45

God morgon vänner,

Hoppas helgen varit toppen, min var magiskt!!! Så lugn och härlig, jag ville inte ens åka hem från landet och längtar redan tillbaka haha, kanske ska flytta ut på landet 🙂

Förra veckan var det höstlov vilket var skönt, ingen morgonstress och egentligen ingen stress överhuvudtaget. Vi var på Gröna Lunds halloweenfirande med Naomis bästa vän Alissa en dag, kallt som tusan men väldigt fint ordnat.

Sen i torsdags promenerade vi till Djurgården och åt lunch med Michaela och Dante på Rosendals trädgård – väldigt mysigt och så vacker promenad.

I fredags hade min poddkompis Angelica, halloweenfest för lilla Penny hennes dotter så vi var där en stund innan vi kom ut till landet där vi spenderade hela helgen – mys.

Denna vecka är rätt så oplanerad. Jag funderar lite på att gå till förskolan med Corinne en timma om dagen och bara vara där med henne så hon kan leka med de andra barnen lite. Jag ska skriva ett nytt inlägg om det för jag vill höra era tankar.

4/11 Måndag:
Blodprov på KS
Promenera i det vackra kalla vädret

5/11 Tisdag:
Podda med Angelica
Middag på kvällen med Rörstrand

6/11 Onsdag:
Sjuksköterskesamtal på KS

7/11 Torsdag:
Besöka nya Victorias Secret butiken.
Jullunch med Åhlens om jag hinner.

8/11 Fredag:
Dejt med min kompis, frukost eller lunch.

9/11 Lördag: 
Däckbyte på landet så förmodligen åker vi ut i helgen igen.

Ha en fin veckan gullisar,
a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *