Föreläsning med Oral B för nya eltandborsten Genius X

                                                        I betalt samarbete med ORAL B

Hej finisar,

För några veckor sen var jag på Grand Hotell med ett gäng härliga människor. Vi åt brunch och lyssnade på Oral B:s Nordiska team som berättade om deras tillskott i eltandborst-familjen – Genius X.

Personligen så har jag använt eltandborste så länge jag kan minnas. Min pappa har alltid varit extrem med tandborstningen, vilket jag tror beror på att han hade lite problem när han var yngre. Därav har vi alltid varit duktiga, eller nästan alltid hehe. Men eltandborste har så länge jag kan minnas varit en del av min kvällsrutin. Jag tycker att tänderna känns mycket renare och rent lathetsmässigt så är det skönt att tandborsten ”gör jobbet”.

Det var ett helt utmärkt event, ni vet när man lämnar en föreläsning och känner sig alldeles exalterad – en lyckad sådan alltså 🙂

Vad var det jag gillade då? Jo, Dr. Mouna Esmaeilzadeh, läkare och hjärnforskare pratade med oss om AI- teknik eller artificiell intelligens som det heter. Det var så intressant att höra om hennes sätt att se på AI- teknik, och henne positiva bild av hur det kommer att rädda människor från många tråkigheter som t.ex svåra sjukdomar som cancer.

Oral B:s nya tandborste Genius X har AI-teknik som håller koll på exakt hur vi borstar våra tänder. Den lär sig din rengöringsstil, och ger dig sen tips på hur du kan förbättra den. Sen vägleder den dig till bästa resultat genom personlig feedback i Oral-B:s egen app. Där kan du se hur dagens borstning har varit. Har du slarvat på vissa ställen? Trycker du för hårt?

Jag har provat tandborsten i ett par veckor nu, och det jag reagerade mest över var att jag slarvar mer än jag trodde hehe. Nu kan jag inte fuska längre 🙂 

Med rabattkoden ”GENIUSX350” får du 350 kr rabatt på Elgiganten online!  Koden är giltig den 30 oktober.

Läs mer om tandborsten här:

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *