Veckan i fokus: 44 Höstlov

Hej fina,

Hoppas att ni mår fint! Jag brukar inte ha såna dippar, men det var länge sen jag kände mig så oinspirerad och trött som jag gör just nu. Jag vet inte vad det är men det är tråkigt. Jag brukar ha så mycket idéer och vara pigg som tusan, men just nu är det inte så. Asch, det kommer tillbaka så klart men kanske bara behöver vila lite.

Det är ju höstlov och därför vill jag ju ha skoj med tjejerna, vi har inga planer men jag försöker komma på det också haha.

I går var vi iväg till min mamma och pappa för att hämta lite vinterkläder, det är ju sjukt kallt nu. Sen åkte vi till Rusta och fick en jul-chock! Herregud så mycket juligt det fanns redan. Sen handlade vi lite och lagade god mat.

Tisdag:
Vi ska eventuellt gå på Gröna Lund på Halloween om våra vänner kunde, hoppas det. Tjejerna längtar!

Onsdag:
Hänga med mamma och pappa sen åker tjejerna med dem till kusinerna och jag tänkte (håll i er) gå och träna!!! Va typ 3 år sen jag tränade men jag känner att det kanske är det jag behöver för att få energi.

Torsdag:
Min fina mamma fyller år men vi ska fira henne i helgen.
Kvällen ska jag på middag med HM x Giambattista Valli – spännande lansering!

Fredag:
Penny (Podd-Angelicas dotter) ska ha Halloweenfest så vi ska gå på den 🙂
Födelsedagsmiddag senare på kvällen

Lördag:
Eventuellt åka till landet och fira mamma.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *