Ansiktsbehandling ”Signature face lift”

Är ett samarbete med Nordiska Kliniken eller inte betalt men jag betalade inte för den här behandlingen, men de kräver inte att jag skriver om den. Svår balans vad som ska ”annonsmarknad” men vill inte att ni ska känna er ”lurade”. Jag tycker själv om att läsa tips om behandlingar. Så ni vet i alla fall, älskar allt hos dem, alltid.

Hej hjärtan,

Idag var jag tillbaka hos Nordiska Kliniken och gjorde en MAGISK ansiktsbehandling hos Alexandra.

Hon gjorde en ”peeling by image” som heter ”signature face lift”.

Hon förklarade det så här:

”En c-vitamin behandling som man lägger i 4 lager, den exfolierar huden skonsamt men effektivt. Perfekt när man är ytligt torr & känner sig trött/glåmig i huden! Den jobbar hudtonsutjämnande, lystergivande och är en riktig fuktboost. Passar alla! Sen avslutade vi med en mask som heter anti-aging hydrogel sheet mask, den försluter hela behandlingen, jobbar direkt utslätande på fina linjer då den har peptider i sig😍”.

Herregud vilken lyster jag fick. Jag känner dessutom att huden är helt åtstramad och känns så otroligt ren. Att vara ensam i 75 min och bara njuta är en otrolig lyx som jag uppskattar så mycket. Jag har nästan aldrig unnat mig ansiktsbehandlingar, mest för att jag tycker att jag har bra hy, men det är ju inte det som är grejen har jag förstått nu! Det är lystern och förnyelse av huden min hy behöver och vill åt. Men det är men det här vill jag göra ofta. I alla fall varannan månad speciellt på vintern när man känner sig så glåmig i hyn! Känner mig som en ny människa i ansiktet 🥰

3 kommentarer

 1. Vad var priset för denna behandling? Låter magiskt.
  Sen undrar jag om detta är ett samarbete och något du får gratis i utbyte mot att skriva om det på bloggen. Isof tycker jag det borde stå tydligt för att inte vilseleda 🙂
  Tack för en bra blogg.

  1. Hej 1650 kr

   Jag betalade inte MEN kliniken kräver inte att jag skriver så jag behöver inte skriva. Jag skriver för att jag vill och tycker de är så bra kliniska, men nu skrev jag ändå för en liten text över för att inte förvirra! ❤️❤️❤️❤️

   Tack snälla!! Kram och trevlig helg

 2. Älskar Alexandra, går också till henne, så snäll och duktig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *