Hej kaoshelg med 7-års kalas, bloppis och fest

Hej mina hjärtan,

HERREGUD! Jag vet inte vart jag ska börja, denna helg har varit helt sjukt stressig. Mike skulle till Rom på inspirationsresa och jag hade planerat FÖR mycket den här helgen.

I fredags var jag hos Nordiska kliniken, mer om det i ett eget inlägg. Sen hämtade jag barnen som var hos Mikes farbror och vi åkte till Lilys Burger och köpte hem middag. Vi väntade på burgarna i över 30 minuter, sen när vi kom hem var Naomi galen för att de hade lagt en bit halloumi mellan två torra bröd 🙁 buuuuh ingen sallad, sås – ingenting, så tråkigt när de var så hungriga, min var god som tusan.

På lördagen vaknade vi och började förbereda Naomis kalas. Det hade blivit någonting knas med bokningen av lokalen så vi fick ha hela gänget hemma, sånt ös med 15 tjejer. Allt gick bra men sen såg hela lägenheten ut som en popcorn-explosion. Hade ju räknat ut det innan men det fanns inget annat val! Hittar fortfarande popcorn överallt fast jag dammsugit typ 5 gånger, haha.

På eftermiddagen efter städningen var jag tvungen att planera nästa grej och söndagens aktivitet, bloppis på Urban Deli. Jag fick faktiskt inte ihop så mycket saker men det jag roffade åt mig blev sålt! Skönt så skönt att rensa!

Sen hämtade jag barnen hos mina föräldrar och laddade om för nästa grej, fest för våra vänners döttrar som fyllde 13 resp 14 år, 80 personer var bjudna på mat så det var kanon. Så mysigt men jag men jag var helt död. Vi var hemma vid 19 då vi skulle duscha och förbereda barnen för läggning och Corinne för gårdagens sövning, ett eget inlägg kommer om det. Jag är kort och gott slut som artist mina vänner 🙂

Ska ta ett glas vin ikväll och äta någonting gott, sen sova tidigt!

Kärlek

1 kommentar

  1. Naomis klänning? <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *