Fix och trix hos Hamid på Nordiska Kliniken

Hej gullisar,

I fredags var jag hos Hamid på Nordiska Kliniken och fixade till mina läppar lite, jag ÄLSKAR hur duktig och skicklig Hamid är. Jag har mer volym i min läpp på vänster sida än på den högra, så han fyllde ut lite i ”hålet” och fixade till mina konturer vid amorbågen. Ingen har sett någonting, och jag är så nöjd med resultatet och han får alltid till det så där naturligt och perfekt! Wow! Sen gjorde jag lite botox vid argrynkan. Läpparna räcker för mig en gång per år, mer behöver jag inte göra.

Vi pratade också om hur viktigt det är att gå till en legitimerad sköterska eller läkare när du ska göra filler eller botox. Tänk på att det är din ansikte, och att du kan bli ansiktsförlamad, blind eller annat tråkigt om någon som inte kan ansiktets anatomi är där, och sprutar in medel som du inte ens vet vad det är. Du kan typ köpa fillers på nätet, så inga happy hour köp hos någon hobby sprutare mina vänner! Personen måste veta vad hen gör.

På torsdag har jag bokat ansiktsbehandling och längtar ihjäl mig. Vill ha någon som gosar med mitt ansikte, som för första gången inte är torrt och fnasigt hela tiden när kylan har kommit, allt tack vare ”Creme de la mer”.

Jag har inte varit på ansiktbehandling sen jag gjorde dermapen för jättelänge sen, men jag ska bli bättre på att försöka boka in en behandling i månaden, kropp, topp, fötter vad det än är så vill jag göra någonting för mig själv.

Glöm inte bort dig själv!

Krama

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *