Veckan i fokus: 41

Hej hej hej,

Ny vecka som säkert också kommer att swisha förbi!
Som vanligt komme jag inte ihåg vad jag har planerat i veckorna, utan möts av en påminnelse någon dag innan haha. Tror alltid att veckan är ”lugn” men inte.. Sen är jag ju hemma väldigt mycket, speciellt nu när det blir kallt, då håller vi oss hemma mycket för att vi kan leka, måla osv..

Måndag:
I dag var vi på Karolinska sjukhuset hela förmiddagen för sövning och provtagning i ryggen för Corinne.

Tisdag:
Podda med Angelica
Möte med APPRL på eftermiddagen.

Onsdag:
Har nog inga planer.

Torsdag:
Ansiktsbehandling på Nordiska Kliniken.

Fredag:
Funderar på att boka Diamantis, ska kika om jag kan få hjälp med Corinne av min pappa, då går jag!

Lördag:
Bjuden på 40 års partaj!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *