Bilder från veckan och panik inför lördag

Hej mina kära,

Jag har SÅ mycket bilder som jag vill dela med er, mitt bildbiblotek är inte att skoja med, haha det växer snabbt! Jag tar verkligen så mycket bilder, sen blir typ 2 stycken bra 🙂

Just idag har jag varit i MOS (Mall of scandinavia) och handlat masssssa saker till Naomis kalas som är på lördag. Jag vet knappt hur många tjejer som kommer men jag har faktiskt lite smått panik för jag vet inte vad man gör på ett barnkalas, ahhhh! Har ni några roliga tips blir jag överlycklig 🙂 Fiskdamm är ju givet men annars ska jag underhålla dem i typ 2 timmar.

I fredags lånade jag ett hotellrum på Nobis här i Stockholm för att fota en kampanj som jag ska göra, så kul att få berätta för er. Vad är det med hotellakan? Varför får jag aldrig till samma sköna känsla hemma? Tips?

Jag har börjat läsa den här fantastiska boken, Signs – the secret language of the universe. Så bra! Den bevisar mitt sätt att tänka kring tecken jag ser osv, väldigt spännande om du har är lagt lite så, att du tror på större saker än det du ser. Den är på engelska så ni vet om ni har tänkt att köpa den.

Vi var på en lunch med Kicks och Make It Last igår och Corinne kärade ner sig i denna gobit, Julia Stridhs dotter. Sen dess har hon tjatat oavbrutet om en ”sån” haha.

Lunchen handlade om att Kicks tar emot kosmetiskt avfall, visste ni det? Nu börjar jag sortera alla tomma schampoflaskor osv och slänger INTE dem i soporna. Och jag blir FRUSTRERAD på människor som 2019 slänger tamponger, tops och annat än toapapper i toaletten, kom igen nu!

Mina nya favoritboots kommer från Gina Tricot och släppt vecka 43 i butik 🙂

Mitt nya fina halsband med ett stort A kommer från Pilgrim. Det som står 11:11 är från Cravingforjewlery.

Min jacka som många frågade om igår är från Zara 🙂

4 kommentarer

 1. Tips på hotellakan är att köpa lakan med hög trådtäthet, ju högre desto krispigare och lyxigare 🙂 Brukar köpa lakan av bomullspercale. HM Home har prisvärda!

 2. Här kommer en länk jag använt mig av i många kalas! Verkligen guld värt! Lycka till!
  https://www.kalasdags.se/artiklar/om-barnkalas/planera-kalaset-i-kvartar.htm

  1. Tack för bra tips 🙂 Kramar

 3. Jag tror att manglandet av sängkläderna är hemligheten:)
  Jag manglar ibland, när jag orkar och det blir något helt annat!
  Hoppas ni hade ett fint kalas och att allt gått bra idag.
  <3<3<3<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *