Veckan i fokus 40

Hej mina gullisar,

Jag har fortfarande knappt någon röst. Jag tror att jag har någon kraftig infektion på stämbanden. Men försöker vila denna vecka och vara restriktiv med att planera in saker. I går hade vi släktkalas för vår Naomi som fyller 7 år, helt otroligt!!!

Måndag: Naomis födelsedag! Barncancergalan, men vi ska inte gå. Naomi var inte så taggad på att se den, hon blev rätt ledsen förra året eftersom hon varit ganska ”skonad” av jobbiga cancerhistorier. Hon pratar fortfarande om flickan som var med i ett inslag förra året som inte skulle överleva. SÅ tufft inslag att se som 6-åring. Vi ska fira HENNE och vara glada över att det är hennes dag.

Tisdag:
Podda med Angelica.
Föreläsa på Mediainstitutet om ”Influencer marketing” (om min röst håller).

Onsdag:
Lunch med Kicks och Make it last.

Torsdag:
Inga planer 🙂

Fredag:
Inga planer 🙂

Ha en fin veckan mina sköna,
Alexia

1 kommentar

  1. Grattis till finaste storasystern!
    Gillar hur du tänker, idag är det Naomis dag❤️
    Gratta i massor!💕💕💕

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *