Måndagstipsen vecka 40

1.
Albert – digitala matteläraren. Jag tipsade om den appen i somras, och det är typ den enda som jag faktiskt gillar när Naomi håller på med. Youtube dödar mig, hon blir helt knäpp av att titta på youtube, otrevlig och kaxig och Tic tok är hon också lite besatt av.

2.
Plus plus – ni som har barn kanske redan har det hemma, men till er andra är Plus Plus så otroligt kul. Naomi fick det av mormor igår. De har Plus Plus på skolan och hon önskade sig det. Jag älskar att se dem pyssla och se kreativiteten flöda.

3.
Snoh Aalegra – min gamla modellkompis som gör succé med sin soul-iga röst, i Usa och i Europa. Jag visste att hon inte skulle ge upp sin dröm – trots hur svårt det är att lyckas som artist. Lyssna på henne på spotify, jag är besatt!

4.
La Mer – jag vet att den är dyr, men det är någonting extraordinärt med den krämen. Den återfuktar och lämnar huden så len och fin. Jag är aldrig torr i ansiktet, oavsett väderförhållanden. Jag pressar in den i huden, smörjer inte. Den är väldigt dryg. Ser att Kicks har 20 % nu så 30 ml kostar 1272 :- men den räcker sååå länge – magi kräm!!

5.
BestSecret – Jag gjorde ett samarbete med dem för ett par veckor se, och jag vill verkligen säga att det är så bra speciellt för barnkläder. Jag har köpt så mycket fint, och idag köpte jag Sorel vinterboots till Naomi för 430kr – så bra!  🙂

Påminner om min inbjudningssida!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *