Jag ska dela med mig av en hemlighet

I SAMARBETE MED BESTSECRET

Hej vänner,

Jag älskar att samarbeta med företag som erbjuder det lilla extra, dels för att jag sen ska kunna dela med mig av olika bra tips till er, och dels för att jag själv vill göra bra kap. Detta tips som ni ska få av mig idag är så grymt! Alla mina vänner som jag har berättat hemligheten för har sagt; men bjud in mig nu!!

Det finns väl ingen människa som inte älskar att fynda? Jag har alltid älskat känslan av att ha gjort ett riktigt bra köp – speciellt sen jag fick barn, eftersom de växer ur sakerna så fort. Så nu ska ni få höra..

Hemligheten heter BestSecret. 

BestSecret är en medlemsklubb där medlemmarna får tillgång till bra varumärken, till väldigt bra priser. Genom att göra klubben exklusiv till medlemmar, kan BestSecret förhandla med olika varumärken och erbjuda upp till 80 % lägre priser än ordinarie försäljningspris.

Du måste antingen bli inbjuden av en person som redan är medlem, eller av en samarbetspartner (som jag).

  • Varje midnatt uppdateras webbshoppen med 500 nya produkter.
  • Alltid gratis returer.
  • Ju mer poäng du får, tex när du rekommenderar en vän, desto fler VIP- Club poäng får du och fler fördelar kan du utnyttja.
  • Mode för kvinnor, män och barn.

Jag klickade hem massa fina saker från Calvin Klein, jag har alltid varit förtjust i deras underkläder och mjukiskläder. Joggingbyxor, Munktröja och hemmashorts. Även ett par snygga sneakers till mig från Reebok.

Nu får du chansen att bli inbjuden av mig (hurra!!!!!) så klicka här för att komma till min landningssida, för att sen registrera dig med din mailadress.

Barnsortimenter är helt fantastiskt! Så jag köpte så klart fina saker till tjejerna också.

Calvin Klein trosor, Nytt träningsset, Vans skor till båda, Little Marc Jacobs T-shirt, Adidas set.. Hur fina saker?
Du kommer garanterat att hitta perfekta kläder och skor till vintern om du håller utkik och klickar hem när du ser produkten, jag har märkt att vissa saker går snabbt. I dag köpte jag ett helt regnset från ”Ticket to Heaven” till ett superrabatterat pris.

Några andra favoritmärken hos BestSecret just nu: 
Max Mara
Balenciaga
Fendi

Nike
Name It 
Vans 
Little Marc Jacobs 
Parajumpers (alltså barnjackorna är såå magiska) 
Mexx 
Guess 
Levi´s
Superfit (perfekta vinterboots) 
Petit Bateau (baby)

Klicka här för att komma till min landningssida, för att sen registrera dig med din mailadress. Du kommer att fynda, jag lovar!

Kramar
Alexia

2 kommentarer

  1. Kanske konstigaste frågan?! Tycker du får till ditt hår så himla snyggt i den toffsen. Det ser liksom inte ”för slickat ut” men ändå stilrent och ”ruffsigt” (hur oklart?). Antar att det är något enkelt du gör? Berätta?!

    1. Hej!!! Åhhh tack :)) Hmm ja jag har ofta toffs dag dag 3 typ så då brukar håret vara lite smutsigt. Ofta tuperar jag lite sen drar jag igenom en borste sen sätter upp en toffs, hihi!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *