Veckan i fokus 37

Hej och god morgon,
Veckan kommer att bli minst sagt fullspäckad men väldigt rolig (förhoppningsvis). Jag behöver verkligen planera för att göra den så icke stressig som möjligt. Corinne ska hållas nöjd och jag ska hållas lugn.. 🙂

MÅNDAG:
Möte med Nicole om Chaleur
Förbi Chaleur- kontoret och kika
Möte hos Gina Tricot
Podda

TISDAG
Frukost på Berns med Josefin Dahlberg
Blodprov

ONSDAG
Möte med Leukemisjuksköterskan på Karolinska
Lunch med Valerie och By Terry
Middag med Gertrud och Metapix

TORSDAG
Vila 🙂

FREDAG
Fika hos HM och titta på Fall Fashion
Lunchdejt med en vän Johanna
Landet på em/kväll 🙂

LÖRDAG
Fira min älskade morbror som fyller 70 år det vankas korvlunch på landet, hihi!

SÖNDAG
Dop för Edita och Besims lilla Lucas

9 kommentarer

 1. Minst sagt fullspÀckad? Att gÄ pÄ frivilliga influenserevent, ha halvdagar och ha en vilodag mitt i veckan? VÀlkommen till ett riktigt liv hos oss som jobbar 8-17 varje vardag, eller som arbetar 3 skift i vÄrden och ÀndÄ fÄr ihop livets pussel med familj, trÀning etc. Sluta provocera.

  1. Hej Fia!
   TrĂ„kigt att du ens skriver en sĂ„n hĂ€r kommentar. Du har förmodligen inte varit inne hĂ€r förut. Jag har ju en 4 – Ă„ring som har cancer som jag har med mig 24 h om dygnet, sĂ„ jag har minst sagt en heltidsjobb x 3, vet inte om du har barn men dĂ„ skulle du förstĂ„!
   Men att jag gÄr pÄ event dÄ och dÄ, kanske blir min andningslucka dÄ jag fÄr trÀffa vÀnner och skratta. Alla gör sitt för att fÄ vardagen att fungera. Hoppas du fÄr en fin dag

 2. Provocera? Alla lever vi vÀl olika liv?
  Jag jobbar inte heltid, det har jag möjlighet till och har valt att fortsÀtta göra Àven fast barnen blivit Àldre, mkt pga min sjukdom men Àven för att kunna spendera tid med mina barn och min familj. jag jobbar inte 8-17 och inte heller skift/inom vÄrden(all cred till dom som gör det!) Men har ett eget företag som man inte kan slÀppa nÀr man gÄr hem., jobbhjÀrnan Àr pÄkopplad 24h, precis som min sjukdom aldrig kommer försvinna och behöver stÀndiga kontroller.Jag tror inte Alexia skriver ALLT hon gör om dagarna. Om det provocerar sÄ lÀs inte? Jag kan inte förstÄ vad som fÄr en att behöva skriva en sÄn hÀr kommentar?

  1. Tack Johanna!!
   KĂ€rlek till dig ❀❀❀❀❀

 3. Att följa en blogg innebÀr att den personen har öppnat ett fönster till sitt liv och vi lÀsare fÄr kika in. För mig som har ett 8-17 jobb, innebÀr det en avkoppling nÀr jag kommer hem. Jag gillar verkligen din blogg med klÀder, skönhet och ditt familjeliv. Jag lÀser ocksÄ kommentarerna, brukar vara roliga och positiva! DÀrför Àr det sÄ trist nÀr Fia skriver pÄ ett sÄ negativt och trist sÀtt. FöreslÄr att du inte Àr pÄ sociala medier om du blir sÄ provocerad av det. Vi behöver inte en massa negativitet utan positivitet sÄ att vi blir glada! Heja Alexia!

  1. Tack Linnea 🙂

 4. Vi har alla vĂ„ra kors att bĂ€ra, det Ă€r bra att tĂ€nka pĂ„ ibland….
  Som sagt man vÀljer vad man vill lÀsa, det Àr upp till var och en att vÀlja.
  Jag tycker att det Àr fantastiskt att ni lever pÄ och alla andningshÄl du kan hitta Àr du vÀrd!
  Det gÀller att se glaset halvfullt istÀllet för halvtomt.
  Kram och ha en fin vecka!
  <3<3<3<3

 5. Chaleur-sidan Àr paj, eller ska ni inte sÀlja pÄ nÀtet mer?

  1. Jo men en ny sajt som teknikerna försöker lösa

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *