Gråtig frukost och pissig dag

Hej fina,

Hoppas att ni har en fin helg hittills 🙂

De senaste dagarna har varit lite känsliga, jag har kommit på att jag nog har lite PMS ändå. Ni som lyssnar på podden vet att jag sagt att jag typ inte känner av någonting alls under min menscykel men efter att jag antecknat lite har jag förstått att 1-2 dagar innan mens känner jag mig mycket känsligare. Jag blir irriterad lätt och har nära till gråt. Ser jag ett gulligt djur på tv, gråter jag. Ser jag någonting fint, gråter jag osv..

I torsdags hade jag sett fram emot att gå på en frukost tillsammans med MAC. Jag var nyfiken på alla nya läppstift och var allmänt taggad på att äta frukost ”själv” alltså utan barn hehe. Jag satte mig och sen kom lite vänner vi småpratade innan de satte igång. Då visade det sig att frukosten var i ”samarbete” med ett kvinnonätverk. Kvinnan berättade lite om dem och sa sen, nu vill jag att alla berättar för gruppen var ”Self love” är för dem, på engelska… Jag höll på sätta min avokadomacka i halsen och tänkte pippa mitt liv, jag pallar inte!!! Jag såg hur många började skruva på sig och det är INTE alla som vill prata om sånt, speciellt inte för 25-30 tjejer som de kanske inte känner och inte är bekväma med. Jag har verkligen inga problem att prata öppet, kan stå inför grupp osv men jag hade inte förberett mig för det och jag vet att jag alltid gråter när jag ska prata om saker som skär upp lite sår inom mig. OM jag var hon, kvinnan som ville göra lite reklam för sitt nätverk, hade jag frågat alla kvinnor därinne. Vilka vill berätta vad ”self love” är för dem? så kan de som vill berätta, och de som inte vill lyssna och förmodligen lära sig någonting fint.

Ska jag vara ärligt var jag så stressad att jag inte ens hörde vad de andra sa. När turen kom till mig skulle jag bara sagt att jag helst avstår, men jag sa att jag har två barn och inte har haft så mycket tid att tänka på mig själv dessa år, speciellt inte eftersom den ena varit sjuk i två år… då började mina tårar rinna.. fan tänkte jag varför utsatte jag mig för det när jag visste att det skulle förstöra min dag. Varför gick jag inte bara ut? För min egen ”Self love” skulle jag passat, eller gått.. Detta tog en timma så tyvärr missade jag hela sminkningen, eftersom jag skulle på ett annat event med en kund som jag har samarbete med just nu. Bajsmacka!

Jag hade SÅ dålig känsla i kroppen hela dagen och kvällen. Så känslig, gråtig och uppriven. Mike frågade mig tom om jag var nere..  I går var det bättre 🙂 Men då hade jag mensvärk hela dagen haha. I dag ska jag ut med några vänner så det blir kul 🙂

De nya MAC- produkterna fick jag hem och är SÅ fina! Läppstift i magiska färger som sitter som berget, äntligen ett färgat läppstift som man kan ha en hel dag..

Hoppas att ni mår bra loves!

7 kommentarer

 1. Usch vad jobbigt och så dåligt planerat av nätverket. Jag pallar VERKLIGEN inte prata om sånt, speciellt inte bland folk jag inte känner. Men hade säkert som du inte ”vågat” säga ifrån, men jag hade nog ljugit ihop något ytligt istället för att slippa dela med mig. Varför är det så svårt att säga ifrån??

  1. Jag vet! och man blir ju så efterklok!!! Kom ju på massa saker när jag lugnat ner mig. Egentligen bara, I pass! Det skiter jag i vad de andra tycker. För MIG själv hade det varit bäst och det var ju vad det handlade om, self love. vad som är bäst för mig.
   Man vet inte vad människor går igenom så är det inte en self love kurs eller ngt man frivilligt anmält sig på, så var det fel tycker jag!

   tror att man blir så ställt och inte vill vara ”feg” men fy fan!
   Suck!

 2. Såg att Hanna Persson, hanapee lade ut som story på instagram hur konstig den där grejen med att prata om ”self love” var. Och på engelska dessutom inför en ganska stor grupp?! Usch. Hur kan man tycka det är en bra idé ens. Kramar!!! ❤️

  1. Va skönt att hon också reagerade… kändes som alla sååå naturligt pratade (på engelska) som att det var ngt de tänkte på varje dag och jade jobbat på i flera år… ångest!!!!
   Så konstig idé!

   Kramar

 3. Lätt att vara efterklok! Du är för väluppfostrad😄
  Ta hand om dig❤️

 4. Men fy jag hatar när man blir tvungen att prata inför folk, som man dessutom inte känner. Tycker i ett sånt här sammanhang skulle vara frivilligt. Starkt att du gjorde det ändå! ❤️

 5. Vilken jobbig situation att hamna i!! Rätt dåligt att man inte låter frågan vara öppen för de som vill berätta eller prata om det, istället för att alla ”tvingades” göra det sådär.. Tycker det var starkt gjort av dig som stod ut, men trist att det blev en ”ledsen” dag för dig sen ♥♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *