Baby blue girl

Hej hjärtan,

I går var en bra dag men jag kände mig stressad, egentligen utan anledning men jag kan ibland få såna stunder.. Först tog vi blodprov, de såg fina ut. Om jag jämför hennes värden idag och för ett år sen så får jag panik när jag ser dem från förra året. Usch va låga de var 🙁

Sen åkte vi till Sollentuna C och gjorde mina naglar, sen gick jag runt där med Corinne och tittade lite i hennes favoritbutiker (läs Flying tgr, flying tgr och flying tgr). Hon köpte massa smått och gott och jag köpte bland annat en pinata till Naomis kalas och en ögonbindel till Mike som brukar klaga när han vill sova och jag vill titta på serie (nu har jag löst det).

Efter det hämtade vi Naomi, åkte och lämnade tjejerna till Mike, sen poddade jag och Angelica. Det blev både tårar och skratt igår. Min lilla familj åt middag på Diwan så länge där vi brukar äta persisk mat, de har så grymt god persisk mat.

Tröjan som jag har på mig köpte jag på Bik Bok igår, sååå fin tyckte jag, jeansen är mina nya favoriter från Arket, // Klackarna är från Arket men är tyvärr slutsålda i vitt, finns dock i svart.

Puss!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *