Bebisgos

Igår träffade vi inte en, utan två nyfödda små liv. Michaelas Dante, 6 veckor och Editas Lucas 2 veckor. Jag som redan är bebissugen var ju helt kär. Men sen var det ändå väldigt skönt att sova som en stock på kvällen haha.

Men de var så otroligt söta och puttenuttiga! Vi möttes på ett supermysigt café Petit Marche där personalen är så gulliga. De har otroliga blommor, och har sen ett par månader öpnnat ett litet kaffe – superkoncept! Jag höll hela tiden i en bebis så jag vågade inte dricka mitt kaffe för att jag var rädd att spilla.

Corinne hade valt en fuskpälsmössa från Mini Rodini som jag själv hade velat ha haha. Så söta kommer de att bara i vinter!

Idag när jag promenerade hem mötte två andra vänner, Sara och Ida som hade två flickor istället, en 4 veckors och en 7 veckors – herregud vilken babyboom!

Puss!

Klänning // Nakd ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *