Ska kärleken finnas där hela tiden?

God morgon

Sommaren fortsätter och jag blir mer och mer sugen på höstkläder i butikerna 🙂 Jag rensade för någon vecka sen och la ner allt i källaren, hehe pessimisten Alexia som tvivlade på att sommaren skulle komma tillbaka. På kvällarna gör vi alltid myntate, vi har en stor planta så vi plockar och dricker med lite honung – mums!

I går lämnade jag Corinne med mamma en timma så jag kunde podda med Angelica. Vi pratade om relationer och tog upp ett case där kvinnan inte är speciellt kär i mannen, men han är väldigt snäll och bra att ”bli gammal med”. Eller så ska hon lämna honom och försöka hitta en som man är kär i och kan leva länge med.. eller så hittar man ingen bättre.

Svårt, man är ju inte nykär hela tiden men någonting måste hela tiden finnas där tror jag… Vad tycker ni? 

Ha en fin dag! A

Kjol och t-shirt, zara /// Klackar (skönaste), Valerie 

5 kommentarer

 1. Gillar ert sätt att prata i podden, den är alltid intressant, på ett eller annat sätt!
  Trevlig helg.
  ❤️❤️❤️❤️

 2. Tycker också att någonting måste finnas, att man har kul och kan skratta ihop (superviktigt!), att man vill göra saker gemensamt och att man pratar med varandra öppet om hur man tänker. Finns inte detta borde man kanske inte leva ihop. Upplever detta själv i mitt äktenskap och känner att det är dags att lämna och gå vidare. Finns liksom ingenting, förutom respekt, mellan oss längre.
  Tack för en rolig och personlig podd! Kram!

 3. Det är klart att något måste finnas där, en grundkärlek, att man vill varandra väl. Sedan kan det ju vara dagar när man vill ha ihjäl sin partner, vilket oxå är helt normalt:) Min filosofi är att det måste smaka mer än vad det kostar, dagen när det vänder, då är det dags att ta sig en funderare.
  Men det är min åsikt…
  Trevlig helg!
  <3<3<3<3

 4. AnnCharlotte Krafft

  Hej, jag och min man har varit tillsamman sedan 1991, gifte oss 93 och har två barn tillsammans. Såklart måste det finnas nåt som gör att man vill fortsätta att hänga tillsammans. Det är häftigt att tänka tillbaka och se hur vi har utvecklats tillsammans och hur vi tacklat livet. Nu när barna flyttat ut bokar vi in någon speciell aktivitet per månad ex hotellövernattning, musikal etc. viktigt att jobba på relationen och ha bra kommunikation!

 5. På nåt sätt måste verkligen en kärlek finnas där hela tiden. En farlig sak är att verkligen att ta den andra för given. Tex att jag kan gå och gör vad som helst utan konsekvenser, för vi älskar ju varandra ju? Inget kan ju döda våran kärlek? Ganska naivt att från den andra hälften att man göra och tänka så?

  Kanske betydde det mer för mig än till honom?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *