Deppig start, cellprov och fiskgryta

Hej hopp!

Jag tänkte börja lite lugnt med jobb och fix efter Grekland men det blir ju sånt ös när man kommer hem direkt. Ös på ett annat sätt än i Grekland.

Först blev jag nästan deppig i några dagar, brukar inte hända. Men jag tycker att kontrasten är så himla stor mellan livet där och livet här. Visst vi är på semester, men jag älskar pulsen, människorna, att man kan gå och ta en glass sent på kvällen och det är FOLK! Jag saknar människor, energin hos människor, Stockholm dör på sommaren tycker jag. Turisterna måste ju undra om någon nor i den här staden hahaha.

Nu känns allt lite bättre. Men jag tror fortfarande att jag skulle passa att bo i Grekland.

I dag tog jag cellprov, båda barnen var med och bara OMG ska du in med där långa pinnen i fifi till barnmorskan???? Haha jag bara titta på iPad tack!

Efter handlade vi massa mat och sen kom farmor hem till oss. Vilken lyx att vi har fina mor- och farföräldrar som barnen älskar att vara med. Farmor är persiskalärare så hon tränar persiska med barnen ibland så idag blev det lite medan jag gjorde fiskgryta.

Imorgon ska vi podda! Det var länge sen nu eftersom studion har varit stängd. Nu längtar man dit.

God natt!

Blazerdress från NAKD

2 kommentarer

  1. Åh vad god den såg ut. Dela gärna mer recept här <3

    1. Ja gärna! Jag delar 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *